Τελευταία νέα
ΑρχικήΔύο νέα πλοία για την Superfast Ferries

Δύο νέα πλοία για την Superfast Ferries

Τα δύο πρώτα από τα έξι πλοία που έχουν ήδη παραγγελθεί από τις Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε. πρόκειται να προστεθούν στο στόλο των Superfast Ferries στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του […]

Τα δύο πρώτα από τα έξι πλοία που έχουν ήδη παραγγελθεί από τις Επιχειρήσεις Αττικής Α.Ε. πρόκειται να προστεθούν στο στόλο των Superfast Ferries στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2000.
Πρόκειται για τα υπερπολυτελή και ταχύτατα επιβατηγά-οχηματαγωγά Superfast V και Superfast VI, που θα δρομολογηθούν στις αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου του 2000 αντίστοιχα. Τα επόμενα τέσσερα από τα νέα πλοία θα παραδοθούν και θα δρομολογηθούν εντός του 2001.
Τα πλοία Superfast III, IV, V, VI, θα δρομολογηθούν από την Πάτρα για την Ancona, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για δύο καθημερινές αναχωρήσεις, μία απευθείας σύνδεση και μία μέσω Ηγουμενίτσας, και δύο καθημερινές αναχωρήσεις από την Ancona για την Πάτρα, επίσης μία απευθείας σύνδεση και μία μέσω Ηγουμενίτσας. Τα Superfast I και II θα συνεχίσουν τις καθημερινές αναχωρήσεις από Πάτρα και Ηγουμενίτσα για Bari με επιστροφή.
Με την προσθήκη των δύο νέων πλοίων και των καθημερινών προσεγγίσεων της Ηγουμενίτσας, η Superfast Ferries ενισχύει την κυριαρχία της στη γραμμή της Ancona.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024