Τελευταία νέα
ΑρχικήΕγκατάλειψη του ισπανικού μοντέλου τουρισμού προτείνει ο κ. Βενιζέλος

Εγκατάλειψη του ισπανικού μοντέλου τουρισμού προτείνει ο κ. Βενιζέλος

Την εγκατάλειψη του ισπανικού μοντέλου τουρισμού και την υιοθέτηση του ιταλικού προτύπου πρότεινε ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Βενιζέλος, στην ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΕΤΕ. Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος είπε […]

Την εγκατάλειψη του ισπανικού μοντέλου τουρισμού και την υιοθέτηση του ιταλικού προτύπου πρότεινε ο υπουργός<.> Ανάπτυξης, κ. Βενιζέλος, στην ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΕΤΕ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει να μετακινηθούμε από έναν τουρισμό ισπανικού μοντέλου σε μια τουριστική πολιτική ιταλικού τύπου, σε έναν τουρισμό 12μηνης διάρκειας υψηλής ποιότητας που βεβαίως δεν έχει μόνο ή κυρίως τα χαρακτηριστικά του τουρισμού θερινών διακοπών, αλλά έχει έντονα χαρακτηριστικά και αστικού τουρισμού και πολιτιστικού και συνεδριακού και άλλων ειδικών μορφών τουρισμού, που τώρα πια αναπτύσσονται εντόνως.
Επίσης, ο κ. Βενιζέλος παρατήρησε ότι δεν αρκεί η αναβάθμιση της ποιότητας των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, των βοηθητικών καταλυμάτων, και η ποιότητα των χώρων εστίασης και διασκέδασης, των συνεδριακών κέντρων, των εκθεσιακών χώρων, αν δεν υπάρχει μια ευρύτερη υποδομή, η οποία να αναδεικνύει όλα αυτά ή εν πάση περιπτώσει να μην τα υπονομεύει.
Οι ευρύτερες αυτές υποδομές είναι οι υποδομές που αφορούν το κράτος σύμφωνα με το κ. Βενιζέλο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023