Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδικά αφιερώματα για την Ελλάδα στην Ιαπωνία

Ειδικά αφιερώματα για την Ελλάδα στην Ιαπωνία

Στο δωδεκάμηνο τουρισμό της Κρήτης και της Ρόδου, αναφέρεται το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Travel Journal της Ιαπωνίας που προετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιαπωνία. Το Travel […]

Στο δωδεκάμηνο τουρισμό της Κρήτης και της Ρόδου, αναφέρεται το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Travel Journal της Ιαπωνίας που προετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιαπωνία. Το Travel Journal είναι επαγγελματικό ταξιδιωτικό περιοδικό και το τεύχος του Οκτωβρίου κυκλοφορεί με το ένθετο Hellenic News όπου παρουσιάζονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και γεγονότα, ξενοδοχεία και εστιατόρια που παραμένουν ανοικτά και κατά τη χειμερινή περίοδο. Γενικά το ένθετο ενημερώνει και κινεί το ενδιαφέρον του Ιάπωνα επαγγελματία για τον Κρητικό και Ροδιακό τουρισμό.
Επίσης, η ειδική σειρά "Special Interest Tours, S.I.Ts" είναι αφιερωμένη στην επίσκεψη των "wineries" της Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και παράλληλα την γνωριμία του Ιάπωνα επισκέπτη με το Ελληνικό κρασί.
Το ένθετο επίσης περιλαμβάνει στοιχεία για την έκθεση "Philoxenia '99", και την σειρά των διαλέξεων για την Ελλάδα που έγιναν στο πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της εκατονταετηρίδας. Το έγχρωμο τετρασέλιδο αποστέλλεται σε 900 επίλεκτα στελέχη της ταξιδιωτικής επαγγελματικής αγοράς, δημοσιογράφους, προσωπικότητες, και Ιαπωνικές αδελφοποιημένες πόλεις με την Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023