Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαιδευτικά σεμινάρια για τις τάσεις της νέας χιλιετηρίδας και όχι μόνο

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις τάσεις της νέας χιλιετηρίδας και όχι μόνο

Εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Association of Corporate Travel Executives (ACTE) κατά την διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου για τα επαγγελματικά ταξίδια που θα γίνει στην Costa del […]

Εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Association of Corporate Travel Executives (ACTE) κατά την διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου για τα επαγγελματικά ταξίδια που θα γίνει στην Costa del Sol της Ισπανίας από τις 14-16 Νοεμβρίου 1999.

Συγκεκριμένα θα γίνουν είκοσι εκπαιδευτικά σεμινάρια διαφόρων θεμάτων, όπως «Καταλαβαίνοντας Καλύτερα τις Αεροπορικές Συμμαχίες» ή «Πως να Ξεκινήσετε Τουριστικές Επιχειρήσεις στην Λατινική Αμερική».

Επίσης, θα γίνουν τέσσερις διαφορετικές παρουσιάσεις σχετικά με τις νέες τάσεις στον κλάδο του τουρισμού στο κοντινό μέλλον. Η τεχνολογία δεν θα ήταν δυνατό να μην έχει ισχυρή παρουσία σε ένα τέτοιο συνέδριο, όπου θα πραγματοποιηθούν πολλές παρουσιάσεις για το ρόλο της στον κλάδο του τουρισμού και για το πώς θα εξελιχθεί.

Οι συμμετέχοντες θα προέρχονται από 30 περίπου χώρες και μέσω της συμμετοχής σε παράλληλες εκδηλώσεις οι σύνεδροι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσουν συναδέλφους τους στις πολύ όμορφες περιοχές της Νότιας Ισπανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024