Τελευταία νέα
ΑρχικήΕλληνική πόλη δόθηκε ως όνομα σε αεροπλάνο της Transavia

Ελληνική πόλη δόθηκε ως όνομα σε αεροπλάνο της Transavia

Το νέο αεροπλάνο της Ολλανδικής αεροπορικής εταιρίας Transavia πήρε την περασμένη Κυριακή το όνομα "City of Rhodes" σε τελετή όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Ρόδου κ. Γιαννόπουλος, ο […]

Το νέο αεροπλάνο της Ολλανδικής αεροπορικής εταιρίας Transavia πήρε την περασμένη Κυριακή το όνομα "City of Rhodes" σε τελετή όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος της Ρόδου κ. Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Μηναϊδης και ο πρόεδρος της Transavia κ. Peter Legro. Το αεροπλάνο ήρθε στην Ρόδο μεταφέροντας Ολλανδούς τουρίστες και η "βάπτιση" του έγινε από τον δήμαρχο της Ρόδου.

Επίσης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος της Transavia κ. Peter Legro ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Ρόδου. Η τιμή αυτή του δόθηκε για την προσφορά του στην ανάπτυξη του τουρισμού και τελευταία στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με την δρομολόγηση αεροπλάνων και κατά τους χειμερινούς μήνες και φυσικά για την μετονομασία του παραπάνω αεροπλάνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023
14/09/2023