Τελευταία νέα
ΑρχικήΕντείνεται η ενίσχυση του τουρισμού από τις χώρες Visegrad

Εντείνεται η ενίσχυση του τουρισμού από τις χώρες Visegrad

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, μετά από έγκριση του υπουργού Ανάπτυξης, επεκτείνεται το μέτρο επιδότησης του οδικού τουρισμού από τις χώρες Visegrad (Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία), το οποίο […]

Με απόφαση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, μετά από έγκριση του υπουργού Ανάπτυξης, επεκτείνεται το μέτρο επιδότησης του οδικού τουρισμού από τις χώρες Visegrad (Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία), το οποίο μέχρι στιγμής ισχύει για τις διόδους προς τη χώρα από τη Βουλγαρία και από τα λιμάνια της Αδριατικής, καθώς και για τη δίοδο μέσω Γιουγκοσλαβίας.
Η επέκταση του μέτρου ισχύει για αφίξεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Αυγούστου έως και τις 31 Οκτωβρίου 1999, και κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να στηριχθούν ακόμη περισσότερο οι περιοχές που παραδοσιακά συνδέονται με τις αγορές των χωρών Visegrad και δέχονται τουρίστες που κινούνται, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, οδικά.
Το μέτρο επιδότησης του οδικού τουρισμού είναι ένα από τα πέντε μέτρα στήριξης των ευαίσθητων τουριστικών περιοχών της χώρας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της κρίσης του Κοσσυφοπεδίου και αφορά στην οργανωμένη μετακίνηση μέσω τουριστικών γραφείων, τα οποία επιδοτούνται με 6.000 δρχ. κατ’ άτομο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024