Τελευταία νέα
ΑρχικήΕντυπωσιακή παρουσία της Medotels στην έκθεση ITA ’99

Εντυπωσιακή παρουσία της Medotels στην έκθεση ITA ’99

Mε μοναδική παρουσία από την Ελλάδα της ‘Medotels’ και της ξενοδοχειακής αλυσίδας ‘Maris Hotels’, πραγματοποιήθηκε η έκθεση ΙΤΑ ’99, στο Hong Kong Convention and Exhibition Centre από 1 έως 3 […]

Mε μοναδική παρουσία από την Ελλάδα της ‘Medotels’ και της ξενοδοχειακής αλυσίδας ‘Maris Hotels’, πραγματοποιήθηκε η έκθεση ΙΤΑ ’99, στο Hong Kong Convention and Exhibition Centre από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος, οργανώνεται από την ΙΤΒ Berlin και την Miller Freeman Asia LTD με σκοπό να γίνει η ΙΤΒ της Ασίας.

Η ‘Medotels’ έλαβε μέρος με τρία δικά της περίπτερα, τοποθετημένα σε χώρο 30 τμ μέσα στο Global Village, παρουσιάζοντας με φωτογραφίες όλα τα μέλη της κερδίζοντας αρκετό ενδιαφέρον από τους επισκέπτες για τα μέλη της στην Ελλάδα όπως επίσης και για τα μέλη της στο εξωτερικό.

Στη διάρκεια της έκθεσης οι υπεύθυνοι της Medotels είχαν την ευκαιρία να κάνουν σειρά επαφών για τη δημιουργία γραφείων αντιπροσώπευσης στην Ινδία, Χονγκ Κόνγκ, Κορέα, Αυστραλία, Μαρόκο, Μπούρμα, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Φινλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023