Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπέκταση μέσω συνεργασιών για την ΟΑ

Επέκταση μέσω συνεργασιών για την ΟΑ

Σε μία περίοδο έντονων διαξιφισμών και αναταραχών για το μέλλον του Εθνικού μας αερομεταφορέα, η Ολυμπιακή Αεροπορία δείχνει ότι κάνει κάποια βήματα αναγέννησης, ανεξάρτητα από τις προθέσεις της νεοδιοριζόμενης βρετανοκρατούμενης […]

Σε μία περίοδο έντονων διαξιφισμών και αναταραχών για το μέλλον του Εθνικού μας αερομεταφορέα, η Ολυμπιακή Αεροπορία δείχνει ότι κάνει κάποια βήματα αναγέννησης, ανεξάρτητα από τις προθέσεις της νεοδιοριζόμενης βρετανοκρατούμενης διοίκησης.
Η πρόσφατη ειδική συνεργασία τιμολογιακής πολιτικής (Special Proration Agreement-SPA) που συμφώνησε η Ολυμπιακή Αεροπορία με την US Airways δείχνουν τις προθέσεις της εταιρίας για επέκταση μέσω συνεργασιών.
Η συνεργασία αυτή ανοίγει νέες προοπτικές για τις δύο εταιρίες οι οποίες έτσι μπαίνουν δυναμικά σε νέες αγορές με ανταγωνιστικές τιμές.
Η US Airways, μέσω της Ολυμπιακής Αεροπορίας, επεκτείνεται στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Άπω Ανατολής, καθώς και στη Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειο -όπου δεν πετάει- αφού παραλαμβάνει από τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια τους επιβάτες της Ο.Α. που καταφθάνουν από αυτές τις αγορές και τους μεταφέρει στις ΗΠΑ.
Από τη μεριά της η Ολυμπιακή αξιοποιώντας το δίκτυο της US Airways προσεγγίζει ένα μία πληθώρα προορισμών σε όλη τη Βόρειο Αμερική, τον Καναδά και την Καραϊβική. Η US Airways συνδέει Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία με 38 Πολιτείες, σε 102 αεροδρόμια των ΗΠΑ, καθώς και με άλλα επτά κράτη ανά τον κόσμο (Μπαχάμες, Βερμούδες, Τζαμάικα, Καναδά, Μεξικό, Νησιά Κάιμαν και Αντίλλες.
Να σημειωθεί ότι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της US Airways στην Ελλάδα είναι η εταιρία Discover the World Marketing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024