Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπικίνδυνο το all-inclusive για την Κύπρο

Επικίνδυνο το all-inclusive για την Κύπρο

Σύμφωνα με τη γνώμη των εξειδικευμένων για την Κύπρο τουριστικών πρακτόρων της Αγγλίας, η ραγδαία ανάπτυξη του all-inclusive στο νησί της Κύπρου πρόκειται να βλάψει τον προορισμό και την τοπική […]

Σύμφωνα με τη γνώμη των εξειδικευμένων για την Κύπρο τουριστικών πρακτόρων της Αγγλίας, η ραγδαία ανάπτυξη του all-inclusive στο νησί της Κύπρου πρόκειται να βλάψει τον προορισμό και την τοπική οικονομία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Noel Josephides, γενικός διευθυντής του Sunvil Holidays, εξειδικευμένου για τη Κύπρο αγγλικού τουριστικού οργανισμού, ανακοίνωσε ότι η ραγδαία ανάπτυξη των all-inclusive στην Κύπρο είναι επιζήμια για τον προορισμό και πρέπει να σταματήσει. Έχει ήδη δημιουργήσει πολλά προβλήματα και οι άνθρωποι στην Κύπρο είναι θυμωμένοι και αγχωμένοι με την κατάσταση. Είναι φανερό ότι τα all-inclusive έχουν μια μεγάλη αρνητική επίδραση στην κίνηση στα τοπικά εστιατόρια και μπαρ. Πολλοί ιδιοκτήτες των παραπάνω επιχειρήσεων έχουν χαμηλώσει τις τιμές τους, αλλά η πελατεία τους όλο και μειώνεται, γιατί οι πελάτες των all-inclusive μένουν μόνο στα ξενοδοχεία τους.
Ο γενικός διευθυντής του Argo Holidays κ. Mathilde Robert, επίσης εξειδικευμένου για την Κύπρο αγγλικού τουριστικού οργανισμού, δήλωσε ότι για ένα νησί σαν την Κύπρο όπου υπάρχει πληθώρα πολύ καλών εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης, τα all-inclusive δεν χρειάζονται, γιατί τελικά καταστρέφουν την τοπική οικονομία.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού μέσω του γενικού διευθυντή του κ. Ορέστη Ροσίδη, ανακοίνωσε ότι θα προτιμούσε για την περίπτωση της Κύπρου ένα προϊόν σαν αυτό των Sandals όπου δημιουργείται μια καινούργια αγορά για all-inclusive και δεν καλούνται τα ξενοδοχεία να δώσουν μια τιμή all-inclusive.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024