Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπιτυχία σημειώνει η Mediterranean Travel Market

Επιτυχία σημειώνει η Mediterranean Travel Market

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται ότι θα σημειώσει η έκθεση Mediterranean Travel Market που γίνεται από την 1-3 Μαρτίου 2000 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Αυτό απορρέει από το γεγονός ότι μέχρι τις […]

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται ότι θα σημειώσει η έκθεση Mediterranean Travel Market που γίνεται από την 1-3 Μαρτίου 2000 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Αυτό απορρέει από το γεγονός ότι μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου είχε ήδη πουληθεί ο μισός διαθέσιμος χώρος της έκθεσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας Reed Travel Exhibitions στις αρχές του Οκτώβρη υπήρχαν 250 θετικές απαντήσεις από 50 χώρες για συμμετοχή στην έκθεση από την Αίγυπτο, την Αμερική, την Σαουδική Αραβία, την Αγγλία, την Κύπρο, την Ιορδανία, την Τουρκία, την Ελβετία, την Παλαιστίνη, την Ινδία, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ελλάδα, και την Ρωσία.
Οι εκθέτες εκτός από τοπικές εταιρίες είναι και ενώσεις που σκοπός τους είναι να προσελκύσουν την μαζική εσωτερική αγορά. Επίσης, διεθνείς τουριστικοί οργανισμοί θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για εξερχόμενο τουρισμό από την περιοχή της Μεσογείου.
Μεταξύ των εκθετών είναι αεροπορικές εταιρίες, ναυτιλιακές εταιρίες, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, groundhandlers, tour operators, και εταιρίες υψηλής τεχνολογία και επικοινωνιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024