Τελευταία νέα
ΑρχικήΈρευνα: Πως αλλάζει ο επιχειρηματικός κίνδυνος στα ξενοδοχεία

Έρευνα: Πως αλλάζει ο επιχειρηματικός κίνδυνος στα ξενοδοχεία

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε η έρευνα “The changing face of risk in hospitality, balancing risk and controls” από την εταιρία Arthur Andersen και τους συνεργάτες της κ. Anastasios Stassopoulos και κ. Susan […]

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε η έρευνα "The changing face of risk in hospitality, balancing risk and controls" από την εταιρία Arthur Andersen και τους συνεργάτες της κ. Anastasios Stassopoulos και κ. Susan Claremont.
Η έρευνα αναλύει τον εντατικό ανταγωνισμό, τις νέες τεχνολογίες, τις νέες αγορές, και άλλες έννοιες σε σχέση με τον επιχειρηματικό κίνδυνο στα ξενοδοχεία.
Από την φύση τους οι ξενοδοχειακές εταιρίες αντιμετωπίζουν υψηλούς κινδύνους και έτσι θα πρέπει να είναι ευέλικτες και να εφαρμόζουν λειτουργικά στρατηγικά συστήματα συμβατά με τις γρήγορες εξελίξεις.
Στην έρευνα αναλύεται το παραδοσιακό μοντέλο, ο κίνδυνος σε επίπεδο κτιριακό και επενδυτικό, και ο κίνδυνος σε επίπεδο εταιρικό, όπως επίσης και ένα νέο σύστημα για εσωτερικό έλεγχο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024