Τελευταία νέα
ΑρχικήΕτήσιος έλεγχος ποιότητας από την Best Western

Ετήσιος έλεγχος ποιότητας από την Best Western

Σήμερα ξεκινάει ο ετήσιος έλεγχος ποιότητας όλων των ξενοδοχείων της Best Western, από το τμήμα ελέγχου ποιότητας ξενοδοχείων και εστιατορίων της Ολλανδικής εταιρίας ANWB, η οποία έχει αναλάβει για λογαριασμό […]

Σήμερα ξεκινάει ο ετήσιος έλεγχος ποιότητας όλων των ξενοδοχείων της Best Western<.>, από το τμήμα ελέγχου ποιότητας ξενοδοχείων και εστιατορίων της Ολλανδικής εταιρίας ANWB, η οποία έχει αναλάβει για λογαριασμό της Best Western τον ποιοτικό έλεγχο και την διατήρηση των προδιαγραφών της από τα ξενοδοχεία-μέλη της.
Η αντιπροσωπία της ANWB ελέγχει το 30% της δυναμικότητας των δωματίων κάθε ξενοδοχείου, τους κοινόχρηστους χώρους και τα επισιτιστικά τμήματα. Η Best Western για τον παραπάνω έλεγχο έχει δημιουργήσει ένα point system με άριστα το 1.000. Για να κριθεί ένα ξενοδοχείο ικανό να συνεχίσει να είναι μέλος πρέπει να λάβει το λιγότερο 750 πόντους. Από την επόμενη χρονιά οι ελάχιστοι πόντοι θα γίνουν 800. Αν κάποιο ξενοδοχείο δεν φθάσει τους παραπάνω πόντους βγαίνει από την αλυσίδα για ένα τρίμηνο και μετά αφού καλυτερεύσει τα σημεία που του υποδεικνύει ο έλεγχος ξαναπερνά από έλεγχο και γίνεται δεκτό ή όχι. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι δύο φορές. Αν το ξενοδοχείο δεν πετύχει να διορθώσει τα προβλήματα του, τότε διαγράφεται για πάντα.
Η Best Western, μέσω της έκθεσης που δίνει με τα αποτελέσματα του ελέγχου, βοηθάει τα ξενοδοχεία στην καλυτέρευση του προϊόντος τους και των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους.
Σύμφωνα με την κ. Carol Marriott διευθύντρια της Best Western για την Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο, και Ρουμανία το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά ξενοδοχεία είναι η καθαριότητα. Μάλιστα στο παρελθόν έχουν διαγραφεί από το σύστημα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο που δεν μπόρεσαν να προσαρμοσθούν στις προδιαγραφές της Best Western.
Η κ. Marriott μας ανέφερε επίσης ότι έχει αποφασιστεί από την διεθνή διοίκηση της εταιρίας να δημιουργηθεί υψηλότερη κατηγορία με τα διακεκριμένα ξενοδοχεία, και πιστεύει ότι μερικά ελληνικά ξενοδοχεία θα καταφέρουν να συμπεριληφθούν σε αυτή. Το ελληνικό παράρτημα διαθέτει 28 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, δύο στην Ρουμανία, τρία στο Λίβανο, και δύο στην Κύπρο. Σε όλο τον κόσμο η Best Western διαθέτει 3.800 ξενοδοχεία σε 78 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024