Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξαπλώνεται η TUI και μέσα στην Γερμανία

Εξαπλώνεται η TUI και μέσα στην Γερμανία

Σύμφωνα με τα αισιόδοξα σχέδια εξάπλωσης της διοίκησης του συστήματος franchise της TUI, “TUI Reise Center-TUC”, σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ανοίξουν 200 νέα γραφεία σε επιλεγμένες περιοχές της […]

Σύμφωνα με τα αισιόδοξα σχέδια εξάπλωσης της διοίκησης του συστήματος franchise της TUI, "TUI Reise Center-TUC", σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ανοίξουν 200 νέα γραφεία σε επιλεγμένες περιοχές της Γερμανίας. Ακόμα και μικρές πόλεις συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις περιοχές, πόλεις που έχουν όμως κατοίκους οι οποίοι ταξιδεύουν και έχουν τραβήξει την προσοχή πολλών μεγάλων τουριστικών οργανισμών.
Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της TUC κ. Guenter Bengsch εξηγώντας την παραπάνω στρατηγική η εταιρία του ενδιαφέρεται να κάνει συνεργασία με τους ήδη υπάρχοντες τουριστικούς πράκτορες σε αυτές τις περιοχές και όχι να δημιουργήσει νέο ανταγωνισμό.
Ο χρονικός προσδιορισμός για την παραπάνω δράση τίθεται κάπου μεσοπρόθεσμα με σκοπό οι τωρινοί 305 πράκτορες να γίνουν πάνω από 500.
Μετά από αρκετά χρόνια αμφιβολιών για το μέλλον των ανεξάρτητων τουριστικών πρακτόρων της Γερμανίας, η κατάσταση φαίνεται να είναι αισιόδοξη. Αλλά με δεδομένη την ύπαρξη της Hapag Touristik Union-HTU, που δημιουργήθηκε μετά από την συνένωση της Hapag Lloyd και της TUI και βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Preussag AG (βλέπε TDN No79-22/7/99) ο αριθμός των καναλιών διανομής της Hapag Lloyd, της First, και της TUC μέσα στην HTU θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν.
Οι πράκτορες της TUC είναι το νούμερο οκτώ στην λίστα των τουριστικών πρακτόρων της Γερμανίας και των συστημάτων franchise, πετυχαίνοντας για το 1998 περίπου 1.1 δισ. γερμανικά μάρκα πωλήσεις. Οι πελάτες τους είναι κυρίως ανεξάρτητοι μεμονωμένοι τουρίστες των οποίων οι πωλήσεις έφθασαν τα 993,8 εκατ. γερμανικά μάρκα. Μέχρι τον Μάιο του 1999, αυτοί οι πράκτορες έχουν σημειώσει 13% αύξηση στις πωλήσεις τους αν συγκρίνουμε τα νούμερα με την ίδια χρονική περίοδο το 1998.
Οι IATA πωλήσεις σημειώνουν αύξηση, ενώ στασιμότητα σημειώνουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων του Deutsche Bahn, του γερμανικού σιδηρόδρομου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024