Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΦόβο προκαλούν στους Βρετανούς τουρίστες οι αντι-νατοϊκές διαδηλώσεις

Φόβο προκαλούν στους Βρετανούς τουρίστες οι αντι-νατοϊκές διαδηλώσεις

Αναστάτωση δημιουργήθηκε το τελευταίο διήμερο στην ελληνική τουριστική αγορά από τις άτυπες ταξιδιωτικές συστάσεις των ΗΠΑ, Γαλλίας και Ιταλίας. Όμως δεν είναι οι μόνοι που περνάνε αρνητικά μηνύματα για τη […]

Αναστάτωση δημιουργήθηκε το τελευταίο διήμερο στην ελληνική τουριστική αγορά από τις άτυπες ταξιδιωτικές συστάσεις των ΗΠΑ, Γαλλίας και Ιταλίας. Όμως δεν είναι οι μόνοι που περνάνε αρνητικά μηνύματα για τη χώρα μας.

Η Μ. Βρετανία μέσω του Foreign & Commonwealth Office με ταξιδιωτική<.> σύσταση συμβουλεύει όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των αντι-νατοϊκών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με αφορμή την κρίση στο Κόσοβο. Η ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από τις 29 Μαρτίου, επισημαίνει ότι παρόλο που δεν έχει σημειωθεί απ’ ευθείας απειλή για τους τουρίστες, καλό θα είναι να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις και γενικά κάθε κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

Η ανακοίνωση αυτή έχει θορυβήσει ορισμένους ‘specialists’ οι οποίοι δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι το ενδεχόμενο μείωσης του τουριστικού ρεύματος από την Βρετανία, το οποίο μάλιστα πριν την κρίση έδειχνε να έχει αυξητικές τάσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024