Τελευταία νέα
ΑρχικήΓαλάζια τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda

Γαλάζια τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda

Πρόσφατα τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda έγιναν πιο γαλάζια αφού η παραλία τους βραβεύθηκε με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης. Τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda δείχνουν […]

Πρόσφατα τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda έγιναν πιο γαλάζια αφού η παραλία τους βραβεύθηκε με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης.
Τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, την αποφυγή της δημιουργίας αποβλήτων και την υιοθέτηση μιας υπεύθυνης συμπεριφοράς για το περιβάλλον και την υγεία.
Πρέπει να αναφερθεί ότι τα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda βραβεύονται τα τελευταία δέκα χρόνια από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, για την προσπάθεια που καταβάλλουν για «Καθαρή Θάλασσα», «Καθαρό Περιβάλλον», και «Φροντίδα για τον τόπο».
Την γαλάζια σημαία παρέδωσε στους διευθυντές των ξενοδοχείων κ. Χρυσόστομο Τζιάνο και κ. Σωτήρη Ραδικόπουλο, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που έγινε στην παραλία του ξενοδοχείου Porto Elounda.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024