Τελευταία νέα
ΑρχικήΓερμανικό φεστιβάλ "oktoberfest" στην Κύπρο από το Hawaii Beach και τη Lufthansa

Γερμανικό φεστιβάλ "oktoberfest" στην Κύπρο από το Hawaii Beach και τη Lufthansa

Μεγάλη επιτυχία αναμένεται να έχει και φέτος το Γερμανικό Φεστιβάλ “oktoberfest” που διοργανώνουν από κοινού το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού Hawaii Beach και οι γερμανικές αερογραμμές Lufthansa από τις 24 […]

Μεγάλη επιτυχία αναμένεται να έχει και φέτος το Γερμανικό Φεστιβάλ "oktoberfest" που διοργανώνουν από κοινού το πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού Hawaii Beach και οι γερμανικές αερογραμμές Lufthansa από τις 24 – 26 Σεπτεμβρίου 1999.
Το γλέντι, το φαγητό, η μπύρα Warsteiner, η ζωντανή μουσική από τους γνωστούς σε όλο τον κόσμο "lufthansa band" καθώς επίσης το περιβάλλον και το service του ξενοδοχείου Hawaii Beach αναμένεται να αφήσουν άριστες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.
Πέρυσι η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη σε σημείο που ο γνωστός ανταποκριτής της Γερμανικής εφημερίδας "Bild Zeitung" κύριος Peter Von Knips σε ανταπόκριση του στην εφημερίδα ανέφερε ότι ήταν ίσως το καλύτερο "oktoberfest" που διοργανώθηκε ποτέ εκτός Γερμανίας.
Η τιμή εισόδου θα είναι ΛΚ15.00 το άτομο και συμπεριλαμβάνει όσο φαγητό και μπύρα καταναλώσει το κάθε άτομο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023