Τελευταία νέα
ΑρχικήΓια δεύτερη χρονιά προβάλει ελληνικά ξενοδοχεία το HATS

Για δεύτερη χρονιά προβάλει ελληνικά ξενοδοχεία το HATS

Για δεύτερη συνεχή χρονιά προβάλει ελληνικά ξενοδοχεία το Hellenic Accommodation & Travel Service (HATS), στην Καναδική αγορά. Συγκεκριμένα, το HATS που έχει την έδρα του στο Μόντρεαλ του Καναδά προβάλει […]

Για δεύτερη συνεχή χρονιά προβάλει ελληνικά ξενοδοχεία το Hellenic Accommodation & Travel Service (HATS), στην Καναδική αγορά. Συγκεκριμένα, το HATS που έχει την έδρα του στο Μόντρεαλ του Καναδά προβάλει στην Καναδική τουριστική αγορά 5 ελληνικά ξενοδοχεία, το St. George Lycabettus στην Αθήνα, το Oasis Hotels στη Γλυφάδα, το Elounda Mare και το Porto Elounda Mare Hotels στην Κρήτη, και το Dameia Palace στη Σαντορίνη.

Εκτός από τους παραδοσιακούς τρόπους προώθησης των ξενοδοχείων στην αγορά, το HATS προβάλει τα ξενοδοχεία μέσω Internet και σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο HI-Tours έχει εκδώσει μπροσούρα αποκλειστικά για Ελλάδα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023