Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Budget rent a car και στην Γερμανία

Η Budget rent a car και στην Γερμανία

Η εταιρία Budget rent a car International, θυγατρική της Budget Group Inc. ανακοίνωσε την 1η Οκτωβρίου ότι θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Γερμανία με το διακριτικό τίτλο Budget. Αρχικά […]

Η εταιρία Budget rent a car International, θυγατρική της Budget Group Inc. ανακοίνωσε την 1η Οκτωβρίου ότι θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Γερμανία με το διακριτικό τίτλο Budget. Αρχικά τα σημεία πώλησης θα είναι 12, και θα βρίσκονται στα κυριότερα αεροδρόμια, όπως μεταξύ άλλων του Βερολίνου, της Βρέμης, της Κολονίας, του Ντίσελντορφ, του Αμβούργου, της Φραγκφούρτης, του Ανόβερου, και της Στουτγκάρδης.
Το σημείο πώλησης στο αεροδρόμιο του Μόναχο, άνοιξε δοκιμαστικά και η απόφαση για την λειτουργία του θα παρθεί στο τέλος του μηνός. Την 1η του Νοεμβρίου, άλλο ένα σημείο πώλησης πρόκειται να ανοίξει στην Νιρεμβέργη. Επίσης, καταστήματα Budget έχουν ανοίξει μέσα στην πόλη του Μονάχου, και στόχος είναι μέχρι το τέλος του 1999, να υπάρχουν 49 καταστήματα για ενοικίαση αυτοκινήτων Budget, των οποίων τα 13 θα βρίσκονται μέσα σε αεροδρόμια.
Ο γενικός διευθυντής της Budget Group, κ. Sandy Miller ανακοίνωσε ότι η εταιρία είναι πολύ ικανοποιημένη που κατάφερε να εγκαταστήσει μια τόσο δυναμική παρουσία σε όλα σχεδόν τα διεθνή αεροδρόμια της Γερμανίας, σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024