Τελευταία νέα
HomeΗ Celebrity Cruises γιορτάζει την επιστροφή όλου του στόλου της στις κρουαζιέρες ανά τον κόσμο
Κρουαζιέρες

Η Celebrity Cruises γιορτάζει την επιστροφή όλου του στόλου της στις κρουαζιέρες ανά τον κόσμο

Το τελευταίο πλοίο, το 'Celebrity Infinity', αναχωρεί για την Καραϊβική. Και τα 63 κρουαζιερόπλοια του Ομίλου της Royal Caribbean επιστρέφουν σε πλήρη λειτουργία.

Η Celebrity Cruises γιόρτασε την επιστροφή ολόκληρου του στόλου των 15 πλοίων της, καθώς το “Celebrity Infinity” αναχώρησε για την Καραϊβική την περασμένη Κυριακή, 25 Ιουνίου 2022. Αυτή η ημερομηνία-ορόσημο, σηματοδοτεί όχι μόνο την πρώτη αναχώρηση του πλοίου μετά από 881 ημέρες, αλλά και την πλήρη επιστροφή και των 63 κρουαζιερόπλοιων του στόλου του Ομίλου της Royal Caribbean. Για να τιμήσουν αυτήν την ημερομηνία, αλλά και το αγαπημένο τους πλήρωμα, όλα τα πλοία του στόλου ήχησαν τις κόρνες τους το Σάββατο.

Η επιστροφή της Celebrity στις κρουαζιέρες ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα χρόνο, όταν στις 26 Ιουνίου 2021, το βραβευμένο Celebrity Edge έγραψε ιστορία ως το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που απέπλευσε από λιμάνι των ΗΠΑ μετά από μια περίοδο 15 μηνών που είχε παραμείνει καθηλωμένο λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Στη συνέχεια, τα πλοία της εταιρείας επέστρεφαν σταδιακά στη θάλασσα προκειμένου να ικανοποιήσουν την αγάπη του κόσμου για ταξίδια με κρουαζιέρες σε προορισμούς από την Καραϊβική μέχρι την Ευρώπη, την Αλάσκα και τα νησιά Γκαλαπάγκος.

Τώρα, με την επιστροφή του “Celebrity Infinity”, κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα νέο για την εταιρεία.

“Αυτή η κρουαζιέρα όχι μόνο κλείνει ένα απίστευτο ταξίδι, αλλά βάζει πορεία για ένα νέο κόσμο άπειρων δυνατοτήτων για την Εταιρεία μας και την κρουαζιέρα. Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό, χάρη στο χρόνο, την προσπάθεια και την αγάπη που διέθεσε η ομάδα για την επιστροφή ολόκληρου του στόλου” δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Το να δούμε το πανέμορφο Celebrity Infinity να αναχωρεί από το Port Everglades ήταν μια συγκινητική στιγμή για όλους μας στην Celebrity Cruises, ειδικά για το πλήρωμα, που περίμενε τόσο καιρό να υποδεχτεί ξανά επιβάτες στο πλοίο”.

Η επιστροφή του ‘Celebrity Infinity’ συνέπεσε με την Ημέρα των Ναυτικών – μια ημέρα που ορίζεται από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO) ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής των ναυτικών στο διεθνές εμπόριο και την παγκόσμια οικονομία. Η Lutoff-Perlo συνεχίζει: “Η πλήρης επιστροφή μας δε θα ήταν δυνατή χωρίς την ακούραστη προσπάθεια και την ακλόνητη δέσμευση του πληρώματος μας. Είναι κυριολεκτικά η καρδιά και η ψυχή της εμπειρίας στην Celebrity Cruises και είμαι τόσο χαρούμενη και περήφανη που επιτέλους επανενώσαμε ολόκληρη την παγκόσμια οικογένειά μας στη θάλασσα”.

Στην πρώτη του κρουαζιέρα μετά από δύο χρόνια, το “Celebrity Infinity” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια 7νυχτη κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική με στάσεις στις Μπαχάμες, τα Turks & Caicos και τη Δομινικανή Δημοκρατία, παρέχοντας παράλληλα εορταστικά προγράμματα και ιδιαίτερες στιγμές.

Μετά την επιστροφή του, το “Celebrity Infinity” θα ξεκινήσει εναλλασσόμενα 7νυχτα δρομολόγια στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική. Όλα τα 7νυχτα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν στάσεις στο Μπίμινι ή το Νάσσαου στις Μπαχάμες και το Key West στη Φλόριντα. Επιπλέον, τα δρομολόγια της Ανατολικής Καραϊβικής θα επισκέπτονται το Πουέρτο Πλάτα στη Δομινικανή Δημοκρατία. Τα δρομολόγια της Δυτικής Καραϊβικής θα επισκέπτονται την πόλη του Μπελίζ στο Μπελίζ και το Κοζουμέλ στο Μεξικό.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024