Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ έκλειψη από τα πλοία της Royal Olympic Cruises με οδηγό τη NASA

Η έκλειψη από τα πλοία της Royal Olympic Cruises με οδηγό τη NASA

Ραντεβού με την τελευταία ολική έκλειψη ηλίου της χιλιετίας έχουν δώσει τα πλοία της Royal Olympic Cruises. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 11 Αυγούστου, 43ο βόρεια και 28ο ανατολικά […]

Ραντεβού με την τελευταία ολική έκλειψη ηλίου της χιλιετίας έχουν δώσει τα πλοία της Royal Olympic Cruises. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 11 Αυγούστου, 43ο βόρεια και 28ο ανατολικά όπου οι επιβάτες των Stella Solaris, Olympic Countess και World Renaissance θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν αυτό το φαινόμενο του σύμπαντος.
Στη διάρκεια των κρουαζιέρων που ξεκινάνε στις 6 Αυγούστου η Royal Olympic Cruises σε συνεργασία με τη NASA θα δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες της να βρεθούν κοντά με τους ανθρώπους που κατέκτησαν το διάστημα και να ενημερωθούν από τους ίδιους προσωπικά για το φαινόμενο.
Στο Olympic Countess ο γνωστός Scott Carpenter με τη μοναδική διπλή ιδιότητα του αστροναύτη και υδροναύτη σε μία συνέντευξη του στον Ted Pedas θα παρουσιάσει το θέμα "Adventure and Discovery", θα φωτογραφηθεί και θα δώσει αυτόγραφα σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν. Η επταήμερη κρουαζιέρα του Olympic Countess θα περάσει από Μύκονο, Dikili (Τουρκία), Instanbul, Constanza (Ρουμανία), Odessa (Ουκρανία), Bosporus και Σκύρο.
Στο Stella Solaris ο αστροναύτης Dr. Ron Parise θα φωτογραφίζεται και θα δίνει αυτόγραφα στους επιβάτες, ενώ ο Dr. Warren Young κάθε σούρουπο από το κατάστρωμα του πλοίου θα μιλάει για τα θαύματα του σύμπαντος, "The Wonders of the Univerce", και την ιστορία και του θρύλους των άστρων. Η επταήμερη κρουαζιέρα του Stella Solaris θα περάσει από Instanbul, Nessebur (Βουλγαρία), Odessa (Ουκρανία), Yalta (Ουκρανία), Bosporus, και Μύκονο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024