Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Ελλάδα στην αντιπροεδρία της Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Η Ελλάδα στην αντιπροεδρία της Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Η Ελλάδα θα έχει την αντιπροεδρία της Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την Ευρώπη, μετά την εκλογή της στη 13η γενική συνέλευση του ΠΟΤ που έγινε φέτος στο Σαντιάγκο […]

Η Ελλάδα θα έχει την αντιπροεδρία της Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την Ευρώπη, μετά την εκλογή της στη 13η γενική συνέλευση του ΠΟΤ που έγινε φέτος στο Σαντιάγκο της Χιλής από την 24η Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου 1999.
Στη γενική συνέλευση συμμετείχαν υπουργοί, πρόεδροι, και γενικοί γραμματείς εθνικών οργανισμών τουρισμού καθώς και διακεκριμένοι εκπρόσωποι του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου από 130 χώρες.
Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο πρέσβης μας στη Χιλή κ. Δ. Μανωλόπουλος και ο προϊστάμενος του γραφείου διεθνών σχέσεων του ΕΟΤ κ. Α. Ζαχαρόγλου.
Στις εργασίες της συνέλευσης οι εκπρόσωποι της Ελλάδας είχαν την αντιπροεδρία ενώ προήδρευσαν στην ειδική συνεδρίαση για την υιοθέτηση του κώδικα ηθικών αρχών του τουρισμού για την σύσταση διεθνούς επιτροπής επίλυσης διαφορών.
Εξάλλου, στον εκπρόσωπο του ΕΟΤ κ. Α. Ζαχαρόγλου επιδόθηκε από την Χιλιανή κυβέρνηση, σε ειδική εκδήλωση, τιμητικό μετάλλιο και δίπλωμα για τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Ι. Στεφανίδη ως αναγνώριση της συμβολής του στην ανάπτυξη των Ελληνο-Χιλιανών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού.
Η επόμενη γενική συνέλευση, η οποία θα συνδυασθεί με υπουργική διάσκεψη κορυφής σε θέματα τουρισμού, θα οργανωθεί από κοινού από την Κορέα και την Ιαπωνία το 2001.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024