Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Etihad Airways υποστηρίζει την οργάνωση Six Billions στη Ζιμπάμπουε
Μεταφορά των εθελοντών που ταξίδεψαν από την Ελλάδα

Η Etihad Airways υποστηρίζει την οργάνωση Six Billions στη Ζιμπάμπουε

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υποστήριξε την αποστολή της “Six Billions” στη Ζιμπάμπουε, αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των εθελοντών που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, με σκοπό […]

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υποστήριξε την αποστολή της “Six Billions” στη<...> Ζιμπάμπουε, αναλαμβάνοντας τη μεταφορά των εθελοντών που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, με σκοπό να συμβάλλουν στη βελτίωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην αφρικανική χώρα. Η Six Billions είναι μία μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση με στόχο τη συμβολή της στην καταπολέμηση της παγκόσμιας φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων

Η ομάδα εθελοντών της οργάνωσης Six Billions παρέμεινε στη Ζιμπάμπουε συνολικά για δύο μήνες επικεντρώνοντας το έργο τους στην περιφέρεια Hwange του νομού Matabeleland North, μία από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας. Η αποστολή ήταν απόλυτα επιτυχής, καθώς επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί: η εδραίωση δικτύου δημοτικών σχολείων και η καταγραφή των αναγκών τους, η παροχή σχολικών βιβλίων, η βαθύτερη κατανόηση των αναπτυξιακών προβλημάτων της χώρας, η σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με άλλους οργανισμούς και η επέκταση του “Προγράμματος υποστήριξης Χειροτεχνών” και του “Προγράμματος μικρο-πίστωσης”.

Ο κ. Παντελής Παϊλόπουλος, πρόεδρος της οργάνωσης Six Billions, δήλωσε: “Ευχαριστούμε θερμά την Etihad Airways που μας στήριξε στο ξεκίνημα της αποστολής μας στη Ζιμπάμπουε με σκοπό την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι που σηματοδότησε την έναρξη μακροχρόνιας δράσης στην περιφέρεια Hwange σε συνεργασία με τη τοπική ΜΚΟ Environment Africa για την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας”.

Με την επίστροφή τους στην Ελλάδα, η ομάδα των εθελοντών ετοίμασε μία ταινία μικρού μήκους με στιγμές από την καθημερινότητά τους στην κοινότητα και τη δράση της Six Billions, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες σχετικά με το τις ενέργειές της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024