Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Κύπρος κέρδισε το Παγκόσμιο Αεροναυτικό Συνέδριο

Η Κύπρος κέρδισε το Παγκόσμιο Αεροναυτικό Συνέδριο

Το 92ο Παγκόσμιο Αεροναυτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, της Κύπρου από τις 17-24 Οκτωβρίου 1999 και θα οργανωθεί από την εταιρεία Congresswise Ltd. Το 92ο Ετήσιο Συνέδριο της Διεθνούς […]

Το 92ο Παγκόσμιο Αεροναυτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, της Κύπρου από τις 17-24 Οκτωβρίου 1999 και θα οργανωθεί από την εταιρεία Congresswise Ltd.
Το 92ο Ετήσιο Συνέδριο της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας (Federation Aeronautique Internationale), που εδρεύει στη Λοζάννη της Ελβετίας, θα γίνει στο ξενοδοχείο Four Seasons.
Η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Κύπρο επιτεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες της Κυπριακής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας που είχε ως κύριους αντιπάλους την Κίνα και την Ολλανδία. Παρόμοιο συνέδριο είχε οργανωθεί και πάλι στην Κύπρο το 1979.
Μέλη της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας είναι 94 χώρες μέσω των επί μέρους εθνικών αερολεσχών ή αεραθλητικών οργανισμών τους. Η Κύπρος είναι μέλος της ΔΑΟ από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η Διεθνής Αεροναυτική Ομοσπονδία ιδρύθηκε από τις αρχές του αιώνα, ταυτόχρονα σχεδόν με την εμφάνιση του αεροπλάνου το 1903. Η ΔΑΟ ασχολείται με την ρύθμιση όλων των αεραθλητικών θεμάτων και την προαγωγή της αεραθλητικής ιδέας σε διεθνές επίπεδο.
Στα συνέδρια αυτά συμμετέχουν διεθνείς προσωπικότητες του αεραθλητισμού. Το φετινό συνέδριο στη Λεμεσό έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, και οργανώνεται με την έμπρακτη βοήθεια του ΚΟΑ.
Η Κύπρος, εκτός από το καθαρό τουριστικό όφελος που αποκομίζει από το Συνέδριο, δηλώνει έντονα την παρουσία της στο διεθνή αεραθλητικό χώρο όπου επάξια εκπροσωπείται από την Κυπριακή Αεραθλητική Ομοσπονδία. Η εταιρία Congresswise Ltd ανήκει στους Επαγγελματίες Οργανωτές Συνεδρίων και Εκθέσεων και έχει στο ενεργητικό της μεγάλες διοργανώσεις διεθνών συνεδρίων όπως η διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου του Συνδέσμου Εταιρειών Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών – Κέντρο UNESCΟ για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια – καθώς και του 3ου Κυπρο-Ελλαδικού Δερματολογικού Συνεδρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024