Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ TUI Ολλανδίας προωθεί τις πωλήσεις μέσω Internet

Η TUI Ολλανδίας προωθεί τις πωλήσεις μέσω Internet

Η θυγατρική της TUI στην Ολλανδία σκοπεύει να επεκταθεί στο Internet και έχει εστιάσει όλες της τις προσπάθειες στην επίτευξη αυτού του στόχου. Μάλιστα έχει συνεργαστεί με την εταιρία Kras […]

Η θυγατρική της TUI στην Ολλανδία σκοπεύει να επεκταθεί στο Internet και έχει εστιάσει όλες της τις προσπάθειες στην επίτευξη αυτού του στόχου. Μάλιστα έχει συνεργαστεί με την εταιρία Kras η οποία εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός ξεχωριστού δικτύου πωλήσεων μέσω του Internet. Αυτή η κίνηση γίνεται για να αντιμετωπιστεί ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην Ολλανδική αγορά των δύο εταιριών, της TUI από την Γερμανία και της Airtours από την Αγγλία. Η κίνηση της Airtours αναμένεται.

Επίσης, ο γενικός διευθυντής κ. Hans Bakker, της Ολλανδικής θυγατρικής εταιρίας της TUI, Travel Unie, περιμένει σημαντικές πωλήσεις αυτή την χρονιά. Στην εταιρία από την 1η Οκτωβρίου θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και το τμήμα Business Travel το οποίο άνηκε στην BTI στην Ολλανδία, τώρα θα λειτουργεί με το όνομα First Travel Management International, με σκοπό να δοθεί έμφαση στο γεγονός της ύπαρξης του First μέσα στην HTU. Ο πρώην συνέταιρος του First στην Ολλανδία το Road Air Travel, πούλησε το όνομα στο Travel Unie για ένα μεγάλο αλλά άγνωστο ποσό χρημάτων. Η Road Air δεν έδειξε ενδιαφέρον για να συνεργαστεί με την Travel Unie και τώρα αναζητά έναν άλλον διεθνή συνεργάτη. Σε αντίθεση η BCD Holding (World Travel?/Rottink) έχει ενωθεί με την BTI στην Ολλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024