Τελευταία νέα
ΑρχικήΙΑΤΑ: Αλλαγές στην προσφορά του αεροπορικού προϊόντος και προβλέψεις για την ζήτηση

ΙΑΤΑ: Αλλαγές στην προσφορά του αεροπορικού προϊόντος και προβλέψεις για την ζήτηση

Στα πλαίσια της ανάλυσης των αλλαγών στην προσφορά του αεροπορικού προϊόντος και των προβλέψεων της ζήτησης, θα κινηθεί το συνέδριο “Air Transport Outlook `99” που θα πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ του […]

Στα πλαίσια της ανάλυσης των αλλαγών στην προσφορά του αεροπορικού προϊόντος και των προβλέψεων της ζήτησης, θα κινηθεί το συνέδριο “Air Transport Outlook `99” που θα πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ του Καναδά 27-29 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, θα εξετασθούν οι επιδράσεις των συμμαχιών στην ανάπτυξη της αεροπορικής κίνησης, στα οικονομικά των εταιριών, και οι τρόποι ανταπόκρισης των αεροδρομίων στις προκλήσεις αυτών των συμμαχιών, θα αναλυθούν οι νέες τάσεις στα επαγγελματικά ταξίδια, θα αναλυθούν οι πιο σύγχρονες τεχνικές για ανάπτυξη μοντέλων και προβλέψεις.

Ομιλητές θα είναι ο κ. David Swierenga, chief economist του Air Transport Association ATA, ο δρας Andrew Sentance chief economist της British Airways, ο δρας Upali Wickrama, chief of Forecasting & Economic Planning, του International Civil Aviation Organization-ICAO, ο κ. John Griffiths project director market requirements της Boeing Commercial Aircraft, ο δρας Mike Tretheway vice president marketing & chief economists του InterVISTAS Consulting, ο καθηγητής Tae Oum του University of British Columbia, ο κ. Joseph McInerny chief executive της PATA, και ο κ. Leonie Dobbie director environment, της ΙΑΤΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023