Τελευταία νέα
ΑρχικήΙατρικό συμπόσιο και συνέδριο της Claxo στην Ρόδο

Ιατρικό συμπόσιο και συνέδριο της Claxo στην Ρόδο

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιατρικού συμποσίου με θέμα “Νεότερες εξελίξεις στους τομείς της Παθολογίας και της Χειρουργικής” που έγινε στις 8 και 9 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο “Ρόδος Πάλας”, με […]

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιατρικού συμποσίου με θέμα "Νεότερες εξελίξεις στους τομείς της Παθολογίας και της Χειρουργικής" που έγινε στις 8 και 9 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο "Ρόδος Πάλας", με την συμμετοχή καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών που οργάνωσε η επιστημονική επιτροπή του γενικού νοσοκομείου της Ρόδου.
Στην τελετή έναρξης παρουσιάστηκαν πολιτικοί αρχηγοί, πρόεδροι νοσοκομείων, και πρυτάνεις.
Επίσης, συνέδριο πραγματοποίησε στην Ρόδο και η γνωστή φαρμακευτική εταιρία Glaxo & Wellcome με την συμμετοχή τουλάχιστον 250 στελεχών από όλη την χώρα, καθώς επίσης και εκπροσώπων της εταιρίας από το εξωτερικό. Οι εργασίες της συνάντησης αυτής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Paradise" αφορούσαν τις προοπτικές καλύτερης οργάνωσης και στελέχωσης της εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024