Τελευταία νέα
ΑρχικήIberia και Finnair στην Oneworld

Iberia και Finnair στην Oneworld

Σήμερα οι αεροπορικές εταιρίες Iberia και Finnair ξεκινούν την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο πλαίσιο του δικτύου διευρύνοντας έτσι το συμμαχικό δίκτυο Oneworld. Οι δύο εταιρίες θα προσφέρουν το πλήρες φάσμα […]

Σήμερα οι αεροπορικές εταιρίες Iberia και Finnair ξεκινούν την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο πλαίσιο του δικτύου διευρύνοντας έτσι το συμμαχικό δίκτυο Oneworld.
Οι δύο εταιρίες θα προσφέρουν το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών του Oneworld συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος συχνών επιβατών και της πρόσβασης στις ειδικές αίθουσες αναμονής των επτά εταιριών. Οι εργαζόμενοι των Iberia και Finnair θα βοηθούν τους επιβάτες που ταξιδεύουν με οποιαδήποτε εταιρία του Oneworld και θα τους εξασφαλίζουν την ομαλότερη μεταφορά τους για όλα τα ταξίδια τους μέσα στο δίκτυο.
Με την συμμετοχή των δύο αυτών εταιριών προστίθενται 50 νέοι προορισμοί στο συμμαχικό δίκτυο, ανεβάζοντας το σύνολο των προορισμών που εξυπηρετεί το Oneworld σε περισσότερους από 650 με ειδικές αίθουσες αναμονής ανά τον κόσμο περισσότερες από 320.
Ο σημερινός πρόεδρος του Oneworld και διευθύνων σύμβουλος της American Airlines είπε σχετικά με την είσοδο των δύο εταιριών. Είναι μία σημαντική εξέλιξη στην συνεχή μας αναζήτηση για βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες και τα ταξίδια τους. Η είσοδος των δύο εταιριών θα διευρύνει την παρουσία μας στη Βόρεια και Νότια Ευρώπη και θα αυξήσει τις δυνατότητες επιλογής που προσφέρουμε στη Λατινική Αμερική.
Το δίκτυο Oneworld ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1999 από τις αεροπορικές εταιρίες American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, Cathay Pacific Airways, και Qantas Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023