Τελευταία νέα
ΑρχικήIHRA: Πως θα αλλάξει η πορεία των ξενοδοχείων την νέα χιλιετηρίδα

IHRA: Πως θα αλλάξει η πορεία των ξενοδοχείων την νέα χιλιετηρίδα

Ποια θα είναι η επίδραση του ηλεκτρονικού εμπορίου στα ξενοδοχεία; Πώς πρέπει τα ξενοδοχεία να προετοιμάσουν τα συστήματα πληροφορικής τους για το Ευρώ; Πώς επηρεάζει τα ξενοδοχεία το Internet; Και […]

Ποια θα είναι η επίδραση του ηλεκτρονικού εμπορίου στα ξενοδοχεία; Πώς πρέπει τα ξενοδοχεία να προετοιμάσουν τα συστήματα πληροφορικής τους για το Ευρώ; Πώς επηρεάζει τα ξενοδοχεία το Internet; Και τι μπορεί να κάνει η υψηλή τεχνολογία μετά το 2000;
Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις απαντώνται στη νέα έκδοση του IHRA, International Hotel & Restaurant Association, με τίτλο "Tracking Technology: Leading-Edge Analysis & Advice for the Hospitality Industry". Η έκδοση αυτή κυκλοφόρησε αυτό το μήνα και περιέχει άρθρα 60 εξειδικευμένων επιστημόνων.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 20 θεματικά πεδία, και περιέχει πληροφορίες που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση της χρήσης της υψηλής τεχνολογίας και τώρα και στο μέλλον. Τα θέματα αφορούν στο πρόβλημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών με τον ερχομό της νέας χιλιετηρίδας (millennium bag), στην εισαγωγή του Ευρώ, και στις επιπτώσεις στο marketing των βάσεων δεδομένων του European Union’s Data Protection Directive.
Σαν παράδειγμα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την παρουσίαση μιας ομάδας από την Swissotel με επιβλέποντα τον αντιπρόεδρο του συστήματος πληροφόρησης (information system), κ. Will Tinner, που εκθέτει τα διαφορετικά στάδια στο σύστημα πληροφόρησης, από τον σχεδιασμό μέχρι την εφαρμογή και την χρήση του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024