Τελευταία νέα
ΑρχικήΗλεκτρονικές κρατήσεις για τη Singapore Airlines

Ηλεκτρονικές κρατήσεις για τη Singapore Airlines

Πρόσφατα οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines που πετούν από την Σιγκαπούρη προς πέντε προορισμούς, Χονγκ Κονγκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο, Μάντσεστερ, και Πεκίνο, έχουν τη δυνατότητα με την υπηρεσία […]

Πρόσφατα οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας Singapore Airlines που πετούν από την Σιγκαπούρη προς πέντε προορισμούς, Χονγκ Κονγκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο, Μάντσεστερ, και Πεκίνο, έχουν τη δυνατότητα με την υπηρεσία SQ-e Travel να κλείσουν θέση και να πληρώσουν το εισιτήριο τους μέσω του Internet και του κόμβου www.singaporeair.com
Η υπηρεσία αυτή προσφέρθηκε αρχικά στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, αλλά μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει επεκταθεί και στις υπόλοιπες δύο θέσεις, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει αυξηθεί σημαντικά και ο αριθμός των προορισμών.
Μέσω του SQ-e Travel ο επιβάτης μπορεί να επιλέξει την πτήση που επιθυμεί, να παραγγείλει ειδικό γεύμα και να πληρώσει με την πιστωτική κάρτα του με ένα "κλικ" στον υπολογιστή του.
Ειδικότερα, οι επιβάτες της first και business class βλέποντας την διάταξη των καθισμάτων θα μπορούν να επιλέξουν ακριβώς τη θέση που επιθυμούν. Οι προτιμήσεις των συχνών ταξιδιωτών θα καταγράφονται αυτόματα αμέσως μετά την επόμενη κράτηση τους.
Ο κ. Huang Cheng Eng αντιπρόεδρος για θέματα marketing της SIA δήλωσε ότι "με την υπηρεσία αυτή επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε την σχέση μας με τους πελάτες. Επίσης, προστέθηκε μια ακόμη διάσταση επιλογής για τους επιβάτες, ενώ δημιουργείται ένα νέο επίπεδο υπηρεσιών".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024