Τελευταία νέα
ΑρχικήΗμερίδα για τον τουρισμό στη Λέρο

Ημερίδα για τον τουρισμό στη Λέρο

Στις 2 Οκτωβρίου έγινε ημερίδα στην Λέρο με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού, με θέμα “Τουριστική ανάπτυξη της Λέρου στο κατώφλι του 2000”. Η ημερίδα έγινε στο ξενοδοχείο Crithoni’s […]

Στις 2 Οκτωβρίου έγινε ημερίδα στην Λέρο με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας τουρισμού, με θέμα "Τουριστική ανάπτυξη της Λέρου στο κατώφλι του 2000". Η ημερίδα έγινε στο ξενοδοχείο Crithoni's Paradise όπου και παραβρέθηκαν σύνεδροι από όλη την Δωδεκάνησο και την Αθήνα. Ανάμεσα τους ήταν και ο δήμαρχος της Πάτμου κ. Μελιανός Ματθαίος.
Ομιλητές στην πρωινή συνεδρίαση της ημερίδας ήταν ο κ. Καμπουρόπουλος Εμμανουήλ, πρόεδρος νομαρχιακής επιτροπής τουρισμού της Ρόδου με θέμα "η τουριστική ανάπτυξη της Λέρου", ο κ. Ζωγράφος Παρασκευάς αντιδήμαρχος Λέρου, με θέμα "ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη του τουρισμού", ο κ. Ασβεστάς Ευάγγελος πρόεδρος τουριστικής επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος της Λέρου με θέμα "τουρισμός παρών και μέλλον", ο κ. Καρανικόλας Δημήτρης πρόεδρος ξενοδόχων Λέρου με θέμα "η Λέρος σήμερα", ο κ. Σταύρου Μάκης εκπρόσωπος του διεθνούς οικολογικού δικτύου Naturefreude International, και του διεθνούς Ινστιτούτου Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού με θέμα "εναλλακτικές μορφές τουρισμού", ο κ. Σουλαχάκης Αλέξανδρος διευθυντικό στέλεχος μηχανογράφησης του Δήμου Αθηνών, σύμβουλος τουρισμού και μέλος της ΕΕΔΕ με θέμα "διασφάλιση ολικής ποιότητας στον τουρισμό", η κ. Τζανουδάκη Φρόσω νομαρχιακή σύμβουλος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΘΟΛ με θέμα "ελληνικός πολιτισμός ως μέσο προσέλκυσης τουριστικού ενδιαφέροντος", και ο κ. Κοκκώνης Χριστόδουλος μέλος της τουριστικής επιτροπής της Λέρου και καθηγητής Τ.Ε.Ι. με θέμα προβολή και προώθηση τουριστικού προϊόντος.
Στην απογευματινή συνεδρίαση ομιλητές ήταν η κ. Λία Φαληρέα δημοσιογράφος του περιοδικού Τουρισμός και Οικονομία και μέλος του συνδέσμου Ελληνίδων στον τουρισμό με θέμα "ο ανθρώπινος παράγων στην τουριστική ανάπτυξη", ο κ. Τσελεμέγκος Σταύρος αρχιτέκτων μηχανικός με θέμα τουρισμός και περιβάλλον, ο κ. Βελισαρόπουλος Μάκης ιδιοκτήτης και διευθυντής του ομίλου Le Monde με θέμα "τουριστική εκπαίδευση", ο κ. Παππάς Γρηγόρης οικονομικός διευθυντής του Δήμου Κηφισιάς, μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου Αθηνών, και σύμβουλος σε θέματα marketing με θέμα η σημασία του τουριστικού marketing, ο κ. Αποστολόπουλος Ευθύμιος προϊστάμενος τμήματος βοηθητικών καταλυμάτων ΕΟΤ με θέμα "ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια", και ο κ. Μιχαλόπουλος Ανδρέας προϊστάμενος τμήματος παραπόνων, υποδείξεων, και βελτιώσεων του ΕΟΤ με θέμα "υποχρεώσεις ξενοδόχων & επαγγελματιών του τουριστικού τομέα.
Στο τέλος της ημερίδας έγιναν παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και ο κ. Παλογιαννίδης, εκπρόσωπος των ξενοδόχων Ρόδου και της 'Προτούρ', καθώς και συζήτηση σχετικά με τα κύρια θέματα που αναλύθηκαν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024