Τελευταία νέα
ΑρχικήΚαι η NEL Lines προχώρησε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων
Η NEL Lines προσεγγίζει πάνω από 40 προορισμούς

Και η NEL Lines προχώρησε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων

Η NEL Lines, σε συνέχεια της ψήφισης στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων […]

Η NEL Lines, σε συνέχεια της ψήφισης στη Βουλή της τροπολογίας του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας για την κατάργηση ορισμένων από τα υπάρχοντα<...> μη ανταποδοτικά τέλη υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και συνεπώς τον καταναλωτή, προχώρησε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “η NEL Lines θεωρεί πολύ σημαντική την προσπάθεια για τόνωση της τουριστικής κίνησης και ανάπτυξης της ελληνικής ακτοπλοΐας. Για το λόγο αυτό και παρά την πρωτοφανή οικονομική ύφεση που επικρατεί στη χώρα και ειδικότερα στην ακτοπλοΐα, με την αύξηση των καυσίμων, την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και τον έντονο ανταγωνισμό, στηρίζει οποιαδήποτε ενέργεια με την οποία επωφελείται το επιβατικό κοινό.

Εν όψει της θερινής περιόδου και δεδομένου της ανάγκης για στήριξη του ελληνικού τουρισμού, η NEL Lines, με στόλο που αποτελείται από 21 πλοία, προσεγγίζει πάνω από 40 προορισμούς και έχει πάντα στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024