Τελευταία νέα
ΑρχικήΚαινούργιες κυκλοφορίες βιβλίων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Καινούργιες κυκλοφορίες βιβλίων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Βιβλίο σχετικά με τον τουρισμό και την παγκόσμια κληρονομιά έχει πρόσφατα εκδώσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (WTO), αναλύοντας της σπουδαιότητα τους σαν πόλους έλξης τουριστών. Το βιβλίο εστιάζει στις ανθρώπινες […]

Βιβλίο σχετικά με τον τουρισμό και την παγκόσμια κληρονομιά έχει πρόσφατα εκδώσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (WTO), αναλύοντας της σπουδαιότητα τους σαν πόλους έλξης τουριστών.
Το βιβλίο εστιάζει στις ανθρώπινες κατασκευές και την φυσική εμφάνιση πολλών ιστορικών μνημείων. Επίσης, αναλύει τις οικονομικές προεκτάσεις των μνημείων και την σπουδαιότητα τους για τις χώρες που τα διαθέτουν.
Τέλος απευθύνεται στους διευθυντές αυτών των μνημείων και γενικά στους ανθρώπους που τα διαχειρίζονται αναλύοντας τους δύο βασικούς σκοπούς τους, να προστατεύουν τα μνημεία, και να διευκολύνουν την πρόσβαση σε αυτά από όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024