Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΚινητοποιήσεις απο τους λιμενικούς και τους εργαζομένους στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής
ΚΤΕΛ Χαλκιδικής: Αποχή για ένα 24ωρο

Κινητοποιήσεις απο τους λιμενικούς και τους εργαζομένους στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου.

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα οι λιμενικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Ειδικότερα, οι λιμενικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν ένστολη διαμαρτυρία για τα προβλήματα στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη και οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής απέχουν από τα καθήκοντά τους για ένα 24ωρο.

Οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που πραγματοποίησαν το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου, διαμαρτύρονται καθώς όπως υποστηρίζουν η επιχείρηση διά μέσου της διοίκησής της, παραμένει αδιάλλακτη ως προς τις απολύσεις συναδέλφων τους και απέχει από το διάλογο για πραγματική λύση του οικονομικού προβλήματος που υπάρχει, αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Καταγγέλλουν επίσης τη διοίκηση ότι “συνεχίζει να παρανομεί παραβιάζοντας καθημερινά διατάξεις του νόμου και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και ότι εξακολουθεί να αγνοεί τους επιβάτες που ζητούν τακτικότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη συγκοινωνία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024