Τελευταία νέα
ΑρχικήKuoni: Ανάμεσα στους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης

Kuoni: Ανάμεσα στους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης

Με πωλήσεις πάνω από 5,2 δισ. ελβετικά φράγκα, όπως υπολογίζεται για το 1998, ο τουριστικός οργανισμός Kuoni συγκαταλέγεται μέσα στους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης. Η κεντρική διοίκηση του Kuoni […]

Με πωλήσεις πάνω από 5,2 δισ. ελβετικά φράγκα, όπως υπολογίζεται για το 1998, ο τουριστικός οργανισμός Kuoni συγκαταλέγεται μέσα στους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης. Η κεντρική διοίκηση του Kuoni βρίσκεται στη Ζυρίχη, όπου η εταιρία ξεκίνησε να λειτουργεί το 1906 από τον Alfred Kuoni, έναν Ελβετό από το Chur. Περίπου το 50% του κύκλου εργασιών του Kuoni γίνεται στην Ελβετία, γεγονός που δίνει στον Kuoni πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Ελβετίας.
Το 1998, ο Kuoni κέρδισε το βραβείο "World Travel Award" ως ο καλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου.
Εκτός της Ελβετίας, ο Kuoni έχει επενδύσει συστηματικά και αυτή την στιγμή έχει θυγατρικές εταιρίες σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία, και την Ινδία. Ο όμιλος Kuoni έχει περίπου 6.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και καλύπτει τρεις βασικούς τομείς, τον εισερχόμενο τουρισμό, τον τουρισμό των επαγγελματιών σε συνεργασία με το Business travel International (BTI) και τον τουρισμό αναψυχής.
Οι πέντε στρατηγικοί τομείς που αποτελούν τον όμιλο είναι οι SBU Switzerland, SBU United Kingdom, SBU Europe, SBU Incoming, και new SBU Business Travel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024