Τελευταία νέα
ΑρχικήΜαθητές, κρουαζιέρες και συνέδρια αποφεύγουν την Ελλάδα

Μαθητές, κρουαζιέρες και συνέδρια αποφεύγουν την Ελλάδα

Άτυπη ήταν μεν η ταξιδιωτική οδηγία (σύσταση!) της Γαλλίας, της Ιταλίας και των ΗΠΑ ωστόσο κατάφερε ήδη να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Μπορεί τα προξενεία των παραπάνω χωρών να μην είχαν […]

Άτυπη ήταν μεν η ταξιδιωτική<.> οδηγία (σύσταση!) της Γαλλίας, της Ιταλίας και των ΗΠΑ ωστόσο κατάφερε ήδη να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα.
Μπορεί τα προξενεία των παραπάνω χωρών να μην είχαν ενημερωθεί μέχρι χθες, όμως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως μας δήλωσε εκπρόσωπός του, προέβηκε στις σχετικές ενέργειες διαμαρτυρίας.
Όπως και να 'χει όμως, τα μηνύματα από την τουριστική αγορά εχθές ήταν επιφυλακτικά μιας και ήδη, τόσο κάποια γκρουπ μαθητών που είχαν προγραμματίσει εκδρομές στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Πάσχα, όσο και κάποια συνέδρια ακόμα και μετά το καλοκαίρι έχουν αρχίσει να ακυρώνουν τις κρατήσεις τους.
Οι δε κρουαζιέρες, έχουν αποκλείσει από τα προγράμματά τους τα λιμάνια των Δαλματικών ακτών και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Reuters και της εφημερίδας USA Today φαίνεται πως τηρούν στάση αναμονής για τα ελληνικά λιμάνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023