Τελευταία νέα
ΑρχικήΜε δυσκολία ανταποκρίνεται η Ολυμπιακή Αεροπορία στη ζήτηση για πτήσεις

Με δυσκολία ανταποκρίνεται η Ολυμπιακή Αεροπορία στη ζήτηση για πτήσεις

Υψηλή τουριστική περίοδος και η Ολυμπιακή Αεροπορία έχει περίπου το ένα τρίτο των αεροπλάνων της στην τεχνική βάση για επισκευή και συντήρηση. Οι εργασίες στην τεχνική βάση κωλυσιεργούν κυρίως λόγω […]

Υψηλή τουριστική περίοδος και η Ολυμπιακή Αεροπορία έχει περίπου το ένα τρίτο των αεροπλάνων της στην τεχνική βάση για επισκευή και συντήρηση. Οι εργασίες στην τεχνική βάση κωλυσιεργούν κυρίως λόγω άρνησης των τεχνικών για υπερεργασία και φέρνουν την εταιρία σε θέση να αρνείται πτήσεις!
Πελάτες που θέλουν να πετάξουν με την Ο.Α. τελικά καταφεύγουν σε άλλες ιδιωτικές εταιρίες, που καλύπτουν τις διαδρομές της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως η Cronus, η Air Greece, η Aegean, και η Axon.
Τα 10 αεροπλάνα που βρίσκονται στην τεχνική βάση δεν αναμένεται να είναι έτοιμα προς απογείωση πριν από το τέλος του καλοκαιριού.
Επίσης, η Ολυμπιακή Αεροπορία πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για την ήδη καθυστερημένη μετεγκατάσταση της στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε μεταξύ του υπουργού Μεταφορών και επικοινωνιών κ. Αν. Μαντέλη και του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου, η σύσταση κοινής επιτροπής για τον καθορισμό του ποσού που θα δοθεί στην Ο.Α. για την μετεγκατάστασης της.
Το ποσό που προϋπολόγισε το ΥΠΕΘΟ είναι 32 δισ. δρχ., ποσό που είναι περίπου το μισό από τα 60 δισ. δρχ. που είχε ζητήσει αρχικά η Ο.Α.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024