Τελευταία νέα
ΑρχικήΜε εστίαση στις επιχειρηματικές λύσεις το Motivation Show

Με εστίαση στις επιχειρηματικές λύσεις το Motivation Show

Η έκθεση The Motivation Show που γίνεται από τις 21-23 Σεπτεμβρίου του 1999 στο Σικάγο στο εκθεσιακό κέντρο McCormick θα παρουσιάσει περισσότερους από 2.500 προμηθευτές τουριστικών προϊόντων προερχόμενους από 60 […]

Η έκθεση The Motivation Show που γίνεται από τις 21-23 Σεπτεμβρίου του 1999 στο Σικάγο στο εκθεσιακό κέντρο McCormick θα παρουσιάσει περισσότερους από 2.500 προμηθευτές τουριστικών προϊόντων προερχόμενους από 60 χώρες, οι οποίοι διαθέτουν διάφορες λύσεις και προτάσεις για την καλύτερη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο βόρειο μέρος της έκθεσης θα παρουσιάζονται λύσεις σχετικές με προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως "κίνητρα" και γενικά ως επιχειρηματικά δώρα, και στο νότιο μέρος της έκθεσης θα υπάρχουν πολλές λύσεις για ταξίδια κινήτρων.

Το Motivation Show είναι η σπουδαιότερη έκθεση των ΗΠΑ όπου παρουσιάζονται ποικιλία ιδεών προς τις επιχειρήσεις για το πώς θα δώσουν κίνητρο στους πελάτες τους να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα και στους υπαλλήλους τους να πουλήσουν περισσότερο.

Αυτή τη χρονιά ή έκθεση θα δώσει περισσότερη προσοχή στην υποκίνηση των ανθρώπων, και θα υπάρχει ένα forum ανάμεσα στους νέους επιχειρηματίες που πρώτη φορά δρουν μέσα στον κλάδο των incentives και στους πολύ έμπειρους του κλάδου. Σε αυτό το forum οι νεότεροι θα ενημερωθούν για τις τάσεις του κλάδου και οι παλαιότεροι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες με τους νεότερους.

Τέλος, θα υπάρξει και μια σειρά από σεμινάρια με τίτλο Potentials Gold Star Gallery of New Products and Services.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024