Τελευταία νέα
ΑρχικήΜεγάλες προκρατήσεις θέσεων για το 2000 κάνουν οι τουριστικοί οργανισμοί της Γερμανίας

Μεγάλες προκρατήσεις θέσεων για το 2000 κάνουν οι τουριστικοί οργανισμοί της Γερμανίας

Οι τουριστικοί οργανισμοί της Γερμανίας έχουν ζητήσει για το καλοκαίρι του 2000 μεγάλο αριθμό θέσεων στις αεροπορικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων. Έτσι λοιπόν αναμένεται να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των Γερμανών […]

Οι τουριστικοί οργανισμοί της Γερμανίας έχουν ζητήσει για το καλοκαίρι του 2000 μεγάλο αριθμό θέσεων στις αεροπορικές εταιρίες ναυλωμένων πτήσεων.
Έτσι λοιπόν αναμένεται να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των Γερμανών τουριστών. Οι αεροπορικές εταιρίες που ανήκουν σε μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς όπως Hapag Lloyd, Flug, Condor, LTU, και Fly FTI λαμβάνουν μεγαλύτερο αριθμό προκρατήσεων θέσεων για το καλοκαίρι του 2000 από τους τουριστικούς οργανισμούς που ανήκουν στο ίδιο γκρουπ εταιριών με τις παραπάνω αεροπορικές εταιρίες.
Επίσης, οι ανεξάρτητες αεροπορικές εταιρίες όπως η Aero Lloyd, η Air Berlin, η Germania, η Eurowings, η Britannia, η Hamburg International και η Transaer Cologne περιμένουν αυτή την χρονιά να κάνουν μεγάλα κέρδη βλέποντας την τάση για αύξηση των αεροπορικών διακοπών που παρουσιάζει η Γερμανική αγορά.
Σπάνια σύσσωμος όλος ο κλάδος δείχνει να είναι τόσο αισιόδοξος για μια μελλοντική τουριστική περίοδο. Εννέα μήνες πριν το καλοκαίρι του 2000 πολλά από τα συμβόλαια των μεγάλων αεροπορικών εταιριών δεν είναι υπογεγραμμένα, αλλά οι διαπραγματεύσεις που γίνονται δίνουν έναν ακόμα πιο αισιόδοξο τόνο.
Σύμφωνα, με τον δρα Detlef Winter διευθύνοντα σύμβουλο της Ένωσης των Γερμανικών Αερομεταφορών Ναυλωμένων Πτήσεων, ADL, η αυξημένη ζήτηση της γερμανικής αγοράς δεν φαίνεται να καλύπτεται από τις γερμανικές εταιρίες, και οι ξένοι αερομεταφορείς καλύπτουν τις περιόδους υψηλής ζήτησης και μάλιστα για χρονικά διαστήματα είτε λίγων ημερών είτε μερικών εβδομάδων. Οι γερμανικές εταιρίες δείχνουν να έχουν αδυναμία στην εξυπηρέτηση της αγοράς με κέρδος.
Η κάθετη ολοκλήρωση των μεγάλων τουριστικών οργανισμών δείχνει ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, και θα οδηγήσει σε περαιτέρω αναδιανομή. Αλλά οι ανεξάρτητοι αερομεταφορείς ναυλωμένων πτήσεων αντιμετωπίζουν την κατάσταση πολύ ήρεμα, μιας και δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες αλλαγές στο προσεχές μέλλον.
Ο κ. Heinz Dettmar, διευθυντής πτήσεων της C&N Touristic, αναφέρθηκε στην επιθυμία της εταιρίας του για κάλυψη από την θυγατρική τους Condor, τουλάχιστον του 70% της ζήτησης την καλοκαιρινή περίοδο, για πτήσεις στους προορισμούς μεσαίας απόστασης.
Και οι άλλοι τουριστικοί οργανισμοί έχουν την ίδια γνώμη. Η TUI επιθυμεί το 60% της διακίνησης να γίνεται από την Hapag-Lloyd Flug, που ανήκει στον γκρουπ της TUI, στόχος που θα πρέπει να επιτευχθεί το επόμενο καλοκαίρι. Έτσι ένα μεγάλο κομμάτι από τους Μεσογειακούς προορισμούς θα μεταφερθεί στην Hapag-Lloyd Flug. Παρόλα αυτά ο συνολικός αριθμός των θέσεων που πετάνε με την LTU πρέπει να μείνει στα ίδια επίπεδα, και η μόνη λύση είναι η αύξηση των επιβατών των μακρινών πτήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024