Τελευταία νέα
ΑρχικήΜειώσεις στην προμήθεια των πρακτόρων κάνει το Eurotunnel

Μειώσεις στην προμήθεια των πρακτόρων κάνει το Eurotunnel

Μειώσεις στο ποσοστό της προμήθειας που δίνει στους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας ανακοίνωσε το Eurotunnel. Συγκεκριμένα, η προμήθεια ήταν 8% και τώρα πρόκειται να γίνει 7%. Ο κ. Peter Stratton […]

Μειώσεις στο ποσοστό της προμήθειας που δίνει στους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας ανακοίνωσε το Eurotunnel. Συγκεκριμένα, η προμήθεια ήταν 8% και τώρα πρόκειται να γίνει 7%.
Ο κ. Peter Stratton διευθυντής πωλήσεων και marketing του Eurotunnel στην Αγγλία δήλωσε ότι πρέπει η επιχείρηση να αναθεωρήσει τα κόστη της, να επαναφέρει τις τιμές των εισιτηρίων στα επίπεδα που ήταν 4-5 χρόνια πριν, και να κατανοήσει τις μεγάλες απώλειες που έχει από την έλλειψη, πλέον, πωλήσεων αγαθών duty free.
"Υπάρχει ακόμα περιθώριο κέρδους για τους πράκτορες, γιατί θα πωλούν με μικρότερο ποσοστό αλλά σε ακριβότερη τιμή εισιτηρίων."
Η κίνηση αυτή έχει εξαγριώσει τους πράκτορες οι οποίοι χαρακτήρισαν τη μείωση της προμήθειας ως απαράδεκτο γεγονός.
Ο κ. Doug Wardle πρόεδρος της ABTA Rail and Coach Committee αναρωτήθηκε "Γιατί οι πράκτορες θα πρέπει να πληρώσουν την απώλεια εσόδων του Eurotunnel; Είναι ένας εύκολος τρόπος να μεταφέρουν την απώλεια αυτή στους πράκτορες και στους τελικούς πελάτες τους, τους επιβάτες."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024