Τελευταία νέα
ΑρχικήMillenium Events: Εντυπωσιακή εκδήλωση από το Hawaii Beach Hotel

Millenium Events: Εντυπωσιακή εκδήλωση από το Hawaii Beach Hotel

Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων με μουσικούς από όλο τον κόσμο για τον εορτασμό της νέας χιλιετηρίδας ανακοίνωσε το ξενοδοχείο Hawaii Beach Hotel που βρίσκεται στη Λεμεσό, της Κύπρου. Το μουσικό […]

Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων με μουσικούς από όλο τον κόσμο για τον εορτασμό της νέας χιλιετηρίδας ανακοίνωσε το ξενοδοχείο Hawaii Beach Hotel που βρίσκεται στη Λεμεσό, της Κύπρου.
Το μουσικό συγκρότημα της αεροπορικής εταιρίας Lufthansa, ‘Lufthansa Band’, θα έρθει ειδικά από τη Γερμανία για να παρουσιάσει ένα διεθνές πρόγραμμα. Την παρουσίαση θα κάνει ο Aidan Donovan κάνοντας παράλληλα μία ανασκόπηση της εκατονταετίας. Τα κοστούμια των καλλιτεχνών θα αντιπροσωπεύουν διάφορες χρονικές περιόδους του 20ου αιώνα.
Από το Λονδίνο και το Μόναχο θα έρθουν οι Rieger Dancers που θα παρουσιάσουν ένα σόου από τις αρχές του 1900 μέχρι σήμερα ξεκινώντας με ένα Charleston και ένα νούμερο της Marlene Dietrich και ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει νούμερα με Glen Miller από τη δεκαετία του ’40, Rock & Roll δεκαετίας του ’50, Beatles δεκαετίας του ’60, Barry White δεκαετίας του ’70, Abba δεκαετίας του ’80 και Spice Girls δεκαετίας του ’90.
Ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα με πυροτεχνήματα θα συμπληρώσει τη βραδιά, ενώ η Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Συγχρονικής Κολύμβησης της Ρωσίας θα δώσει στην πισίνα του ξενοδοχείου τη δική της παράσταση.
Ειδικό πρόγραμμα με κλόουν έχει προβλεφθεί για τα παιδιά κάτω των 12 ετών που θα γιορτάσουν και αυτά με τον δικό τους τρόπο και την επίβλεψη του προσωπικού του ξενοδοχείου το πέρασμα στη νέα χιλιετηρίδα.
Εδέσματα από την κυπριακή και την διεθνή κουζίνα κατά το πέρασμα του αιώνα θα συνοδεύουν τις εκδηλώσεις.
Η εορταστική βραδιά θα ξεκινήσει στις οκτώ το βράδυ της 31 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το πρωί της 1 Ιανουαρίου του 2000, με πρωινό και σαμπάνια για όσους αντέξουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024