Τελευταία νέα
ΑρχικήMillennium Events: Ο Λευκός Οίκος ετοιμάζει πάρτι για την νέα χιλιετηρίδα

Millennium Events: Ο Λευκός Οίκος ετοιμάζει πάρτι για την νέα χιλιετηρίδα

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον ερχομό της νέας χιλιετίας, η πόλη της Washington σχεδιάζει πολλά γεγονότα και εορτασμούς, τα οποία θα διαρκέσουν τρεις μέρες. Ακόμα και ο Λευκός Οίκος […]

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον ερχομό της νέας χιλιετίας, η πόλη της Washington σχεδιάζει πολλά γεγονότα και εορτασμούς, τα οποία θα διαρκέσουν τρεις μέρες.
Ακόμα και ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται με εορτασμούς για όλη την οικογένεια, σε συνεργασία με το Smithsonian Institution του οποίου τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό. Ο Λευκός Οίκος έχει μάλιστα και ειδική ομάδα για την παραπάνω διοργάνωση την Millennium Council.
Μπάντες, παρέλαση, και μουσικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν τους εορτασμούς του τραπεζιού της νύχτας της αλλαγής, στο οποίο θα βρίσκεται ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής.
Στο Washington Monument θα γίνει γιορτή με πυροτεχνήματα και στο Lincoln Memorial θα παιχθεί μουσική από τον Quincy Jones, όπως και ένα φιλμ 20 λεπτών από τον Steven Spielberg.
Στη λεωφόρο Pennsylvania θα γίνει το "Washington 2000" πολιτιστικό φεστιβάλ, όπου θα υπάρχουν φαγητά από όλο τον κόσμο.
Τα ξενοδοχεία της πόλης προσφέρουν ειδικά πακέτα για εκείνες τις μέρες, και τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει ειδική μπροσούρα, με τις προσφορές τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023