Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέα δύναμη στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτων

Νέα δύναμη στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτων

Μία γερμανική και μία αμερικάνικη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα δύναμη στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Πρόκειται για την γερμανική Sixt και την […]

Μία γερμανική και μία αμερικάνικη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία νέα δύναμη στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων.
Πρόκειται για την γερμανική Sixt και την αμερικανική Dollar οι οποίες με την συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψαν δημιούργησαν την τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτων.
Η συνεργασία αφορά στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής και θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο οπότε και θα λήξει η υπάρχουσα συνεργασία<.> της Dollar με την Europcar.
Οι δύο εταιρίες που προς το παρόν δεν έχουν σχέδια για κοινή επωνυμία ή ανταλλαγή μετοχών θα συνεχίσουν να προωθούν τα προϊόντα τους ξεχωριστά. Η συμφωνία μεταξύ τους αφορά στην παραχώρηση των κρατήσεων της Sixt από Ευρώπη προς Αμερική στην Dollar και αντιστρόφως.
Οι δύο εταιρίες μαζί διαθέτουν πλέον 1.085 σημεία ενοικίασης σε 49 χώρες, με πάνω από 140.000 αυτοκίνητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024