Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέα μπροσούρα για Ελλάδα και Τουρκία από τον Cosmos

Νέα μπροσούρα για Ελλάδα και Τουρκία από τον Cosmos

Νέα μπροσούρα με πακέτα για Ελλάδα και Κύπρο παρουσίασε στις αρχές Αυγούστου ο Βρετανός tour operator Cosmos για το επόμενο καλοκαίρι. Η νέα μπροσούρα σχεδιάστηκε με προγράμματα που δίνουν μια […]

Νέα μπροσούρα με πακέτα για Ελλάδα και Κύπρο παρουσίασε στις αρχές Αυγούστου ο Βρετανός tour operator Cosmos για το επόμενο καλοκαίρι.
Η νέα μπροσούρα σχεδιάστηκε με προγράμματα που δίνουν μια ισορροπία στις πωλήσεις του Cosmos στην ανατολική και δυτική Μεσόγειο.
Το πρόγραμμα για την Ελλάδα και την Τουρκία αποτελεί επέκταση των δραστηριοτήτων του Cosmos σε μία νέα αγορά, στο οποίο σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Nigel Wright, περιλαμβάνονται πακέτα κυρίως για ζευγάρια, ‘bed and breakfast’ και ‘self catering’. Οι πελάτες του Cosmos κατά μέσο όρο είναι ηλικίας 40-45 ετών με σχετικά μεγάλα παιδιά και η Ελλάδα και η Τουρκία ανταποκρίνονται στην εικόνα που θέλει να δώσει το γραφείο.
Οι τιμές για Ελλάδα ξεκινάνε από 229 λίρες Αγγλίας για μία εβδομάδα στην Κέρκυρα.
Για την τρίτη σειρά εντύπων που θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων ο Cosmos προγραμματίζει να παρουσιάσει περισσότερα πακέτα προσανατολισμένα σε οικογένειες, ανταγωνιζόμενος τον Thomson.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023
14/09/2023