Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο όραμα για το 2000 από το Alpine

Νέο όραμα για το 2000 από το Alpine

Με νέο όραμα πρόκειται να συνεχίσει το Alpine Center την προσπάθεια του για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών του και μελλοντικών στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο. Σύμφωνα με το μήνυμα της […]

Με νέο όραμα πρόκειται να συνεχίσει το Alpine Center την προσπάθεια του για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών του και μελλοντικών στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Σύμφωνα με το μήνυμα της κας Sybil Hofmann, διευθύντριας του Alpine Center, το νέο όραμα της σχολής δίνει μεγάλη βαρύτητα στις παγκόσμιες συνεργασίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Νέα προγράμματα, νέες συνεργασίες, και η ίδρυση ενός νέου Ινστιτούτου του International Hospitality Human Resources Institute, IHHRI, όπου θα προωθούνται οι καριέρες των μαθητών και των αποφοίτων, είναι μέρος των προσεχών σχεδίων.
Επίσης, το Alpine θα θέσει σε λειτουργία ένα αποτελεσματικό βραχυχρόνιο και μακροχρόνιο σχέδιο marketing για την εύρεση εργασίας στους απόφοιτους του, το οποίο θα είναι ευέλικτο και θα απευθύνεται με συγκεκριμένα προγράμματα σε συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς. Το στρατηγικό σχέδιο του Alpine αναθεωρείται και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα κάθε έξι μήνες.
Η πρόσφατη συνεργασία του Alpine Center και του Georgia State University των ΗΠΑ είναι η απόδειξη για το "παγκόσμιο" πνεύμα που υπάρχει στο Alpine.
Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η ανταλλαγή φοιτητών και εκπαιδευτικού προσωπικού, όπως και επίσης και συνεργασία σε θέματα έρευνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024