Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο πρόγραμμα για τα συνέδρια στο Athenaeum Inter-Continental

Νέο πρόγραμμα για τα συνέδρια στο Athenaeum Inter-Continental

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 1999, ένα νέο πρόγραμμα για τα συνέδρια θα διέπει όλα τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental. Το πρόγραμμα ονομάζεται ‘The […]

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 1999, ένα νέο πρόγραμμα για τα συνέδρια θα διέπει όλα τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental. Το πρόγραμμα ονομάζεται ‘The Meeting Place’ και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η συνέπεια, η ευελιξία, και η ποιότητα. Το πρόγραμμα εισαγάγει σταθερές προδιαγραφές σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Inter-Continental Hotels & Resorts και στοχεύει να εδραιώσει το όνομα της αλυσίδας στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Η δημιουργία του προγράμματος είναι αποτέλεσμα μιας εκτενούς έρευνας ανάμεσα σε διοργανωτές συνεδρίων σε παγκόσμιο επίπεδο και μέχρι το τέλος του 1999 αναμένεται να υιοθετηθεί από τα περισσότερα ξενοδοχεία Inter-Continental σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα εγγυάται σταθερά επίπεδα ποιότητας για τις υπηρεσίες σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας, και όπως αναφέρει ο κ. Adrian Simpson αντιπρόεδρος marketing για την Ευρώπη, "στα πλαίσια αυτού του προγράμματος αν ένας διοργανωτής αναθέσει την εκδήλωση του στο ξενοδοχείο Inter-Continental θα εξυπηρετηθεί με βάση τα ίδια πρότυπα, ανεξάρτητα αν το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αθήνα, στο Λονδίνο, στο Παρίσι ή σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Inter-Continental στον κόσμο."

Ο γενικός διευθυντής του Athenaeum Inter-Continental κ. Campbell W. Black δήλωσε σχετικά ότι "η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, αφιέρωσαν πολλές ώρες κατά τους τελευταίους μήνες, για να εξασφαλίσουν ότι κάθε λεπτομέρεια του προγράμματος θα εκτελείται στο εξής στην εντέλεια. Το πρόγραμμα που αυτή την στιγμή έχουμε στα χέρια μας αποτελεί για τους πελάτες μας εγγύηση ότι θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και θα φιλοξενηθούν στις αρτιότερες και καλύτερα δυνατόν εξοπλισμένες εγκαταστάσεις."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024