Τελευταία νέα
ΑρχικήΝέο πρόγραμμα παρουσίασης προορισμών από το Versus Club
Τουριστικά γραφεία

Νέο πρόγραμμα παρουσίασης προορισμών από το Versus Club

Στο νέο πρόγραμμα του Versus Club για όλη την περίοδο 2012-2013 περιλαμβάνονται παρουσιάσεις προορισμών, με ταυτόχρονη προσέγγιση σε κάθε μια από αυτές, θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος.

Μια ευχάριστη βραδιά, υπό τη φωτισμένη Ακρόπολη, πραγματοποίησε το Versus Travel, με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου του Versus Club, της πρώτης ταξιδιωτικής λέσχης στην Ελλάδα. Η εκδήλωση έγινε στο χώρο όπου στεγάζεται το Versus Club, στη Λ. Συγγρού 61.

Στην ομιλία του ο ιδιοκτήτης του Versus Travel, κ. Ευάγγελος Κατσιμίχας, τόνισε ότι στους δύσκολους καιρούς τέτοιες επενδύσεις μπορεί να θεωρούνται πολυτέλεια και τέτοιες κινήσεις στη μικρή ελληνική αγορά περιττές. Για το Versus όμως, αυτή η περιττή πολυτέλεια είναι που έχει ανάγκη ο Έλληνας ταξιδιώτης. Τόνισε επίσης ότι “τελικά, η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια, έχει γίνει μια απαραίτητη συντροφιά και ότι στο χώρο συντελείται μια πολιτιστική ανταλλαγή, κάτι που καταδεικνύει και το νέο πρόγραμμα του Versus Club για όλη την περίοδο 2012-2013”.

Στο φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις του οποίου είναι δωρεάν για τα μέλη του Versus Club, περιλαμβάνονται παρουσιάσεις προορισμών, με ταυτόχρονη προσέγγιση σε κάθε μια από αυτές, θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος – από τη θεωρία του Δαρβίνου μέχρι τη μουσική Δυτικής Αφρικής, το Τρίγωνο του Δουλεμπορίου, τη μετανάστευση των γκνου στην Τανζανία και πάρα πολλά άλλα. Περιλαμβάνεται επίσης πλήθος διαλέξεων και παρουσιάσεων, όπως διαλέξεις για τα ημερολόγια των Μάγιας και την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου, επιστημονικές διαλέξεις όπως για την ανακάλυψη του σωματιδίου Μποζονίου με την ευκαιρία της εκδρομής που διοργανώνει το Versus Travel στο Cern, διαλέξεις για τις θεωρίες περί εξωγήινων πολιτισμών βασισμένες στη μελέτη διαφόρων ανεξήγητων μνημείων του πλανήτη κ.λπ.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνεται επίσης το “Πανεπιστήμιο του ταξιδιώτη”, μια καινούργια ιδέα του Versus Club για τους ταξιδιώτες που οργώνουν των πλανήτη, με μια σειρά εκλαϊκευμένων διαλέξεων που θα προσφέρουν τις βασικές γνώσεις ιστορίας, θρησκειολογίας, αρχιτεκτονικών ρυθμών και γεωγραφίας. Η συμμετοχή πρεσβειών διαφόρων χωρών στην Ελλάδα, καθώς και η τιμητική παρουσία των διπλωματικών αποστολών στις εκδηλώσεις, τονίστηκε στην παρουσίαση.Δόθηκε επίσης ιδιαίτερη σημασία στον εθελοντισμό των μελών και στη διαδραστικότητα μεταξύ τους, με την οργάνωση μιας κοινής βραδιάς για την Τσικνοπέμπτη και Bazzar αγάπης εντός του Μαΐου, αλλά και ημέρες προβολών και μαγειρικής.

Στην πολιτιστική ανταλλαγή που συντελείται στο Versus club θα συμβάλουν και οι βραδιές ποίησης και κλασικής μουσικής. Τονίστηκαν ακόμη τα προνόμια των μελών του Versus Club, καθώς και η μεγάλη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του.

Στο νέο πρόγραμμα του Versus Club συμμετέχει και ο γνωστός αναβάτης – ταξιδευτής κ. Κώστας Μητσάκης, με τον οποίο εγκαινιάζονται “ταξίδια πάνω σε δυο τροχούς” για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας, διαλέξεις του ιδίου για το πως πρέπει να προετοιμαστεί ένα ταξίδι με μηχανή, καθώς επίσης και τολμήματά του που απασχόλησαν τον ελληνικό και διεθνή τύπο, όπως η διάσχιση της Αφρικής με μηχανή από το Κάιρο στο Κέιπ Τάουν σε 50 μέρες κ.ά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024