Τελευταία νέα
ΑρχικήΟ γ.γ. του ΕΟΤ συναντά στο Λονδίνο τους εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες της Αγγλίας

Ο γ.γ. του ΕΟΤ συναντά στο Λονδίνο τους εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες της Αγγλίας

Συνεχίζεται σήμερα η επίσημη επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο με επισκέψεις στα γραφεία της First Choice με τον κ. Peter Long διευθύνοντα σύμβουλο, και […]

Συνεχίζεται σήμερα η επίσημη επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο με επισκέψεις στα γραφεία της First Choice με τον κ. Peter Long διευθύνοντα σύμβουλο, και το κ. R. Prosser διευθυντή σχεδιασμού.
Επίσης, ο κ. Γιαννακόπουλος θα συναντήσει το κ. Justin Meill πρόεδρο της IACA, International Air Carriers Association, και θα δώσει συνέντευξη τύπου στην εφημερίδα Financial Times.
Στη συνέχεια θα συναντήσει τον κ. Κ. Μάρκου πρόεδρο του Kosmar Holidays, που εξειδικεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο, και το βράδυ θα έχει δείπνο με 14 τουριστικούς πράκτορες της Αγγλίας που εξειδικεύονται στην Ελλάδα.
Αύριο, ο κ. Γιαννακόπουλος θα συναντήσει δημοσιογράφους που έχουν επισκεφθεί την χώρα μας και θα δώσει αποχαιρετιστήριο δείπνο. Την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024