Τελευταία νέα
ΑρχικήΟ Tapestry επεκτείνεται στην Ελλάδα

Ο Tapestry επεκτείνεται στην Ελλάδα

Ο τουριστικός οργανισμός της Αγγλίας Tapestry που εξειδικεύεται στην Τουρκία σκοπεύει να διαφοροποιήσει το προϊόν του και να στραφεί στην Κεντρική Ελλάδα, από το καλοκαίρι του 2000. Ο Τapestry θα […]

Ο τουριστικός οργανισμός της Αγγλίας Tapestry που εξειδικεύεται στην Τουρκία σκοπεύει να διαφοροποιήσει το προϊόν του και να στραφεί στην Κεντρική Ελλάδα, από το καλοκαίρι του 2000.
Ο Τapestry θα κυκλοφορήσει ένα πρόγραμμα στην περιοχή του Πηλίου για το 2000, το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά από παραδοσιακά πέτρινα καταλύματα και θα υποστηρίζεται από εβδομαδιαίες πτήσεις από το Gatwick στον Βόλο. Η πτήση από το Manchester για την Κεφαλονιά που ξεκίνησε τον περασμένο χρόνο θα συνεχιστεί και το 2000 κανονικά.
Ο διευθυντής του Tapestry κ. Nick Wrightman ανακοίνωσε ότι "το Πήλιο είναι μια καταπληκτική περιοχή για τους πελάτες μας που επιθυμούν κάτι παραδοσιακό και όχι εμπορικό". Το νέο αυτό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στη μπροσούρα του Tapestry στο τέλος του Σεπτεμβρίου.
Σκοπός του τουριστικού οργανισμού είναι να επεκταθεί και στην νότιο Ιταλία, όπου οι περιοχές είναι επίσης όχι εμπορικές και παραδοσιακές.
Παρά τα υψηλά περιθώρια κέρδους που παρουσίαζε η Τουρκία, και το χάσιμο περίπου 200.000 αγγλικών λιρών από την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο, ο Tapestry επιμένει στις διαφοροποιήσεις των προορισμών και έτσι στράφηκε στη Κεφαλονιά, που τελικά πουλούσε σε χαμηλές τιμές. Έτσι παρά το γεγονός ότι μειώθηκαν οι πτήσεις προς την Τουρκία, και ενδυναμώθηκε η Κεφαλονιά, τελικά υπήρξε ένα μικρό χάσιμο σε χρήματα από την Κεφαλονιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024