Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, οι επιπτώσεις της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο στον τουρισμό ήταν λιγότερο αρνητικές από τις επιπτώσεις του πολέμου στον Κόλπο. Παρά την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο, η […]
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, οι επιπτώσεις της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο στον τουρισμό ήταν λιγότερο αρνητικές από τις επιπτώσεις του πολέμου στον Κόλπο.
Παρά την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο, η παγκόσμια τουριστική κίνηση γνωρίζει μια αύξηση της τάξεως του 3-4% για το 1999. Οι επιπτώσεις αυτής της κρίσης έγιναν αισθητές μόνο στις τριγύρω περιοχές και δεν είχαν σαν αποτέλεσμα μια γενικότερη αναβολή των ταξιδιών όπως είχε ο πόλεμος στον Κόλπο το 1991.
Σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Francesco Frangialli οι οικονομίες των κρατών που δημιουργούν τουριστική κίνηση είναι ακόμη δυνατές, και σύμφωνα με στατιστικές για το πρώτο τετράμηνο του έτους η Γερμανία, η Αγγλία, και η Γαλλία και οι ΗΠΑ, δείχνουν να μην έχουν πολύ επηρεαστεί. Η Ιαπωνία δείχνει να έχει ξεπεράσει τις επιδράσεις της Ασιατικής κρίσης.
Παρόλα αυτά όμως, παραδέχθηκε ότι οι Βαλκανικές χώρες έχουν πληγεί, γιατί ναι μεν ταξιδεύει ο κόσμος αλλά αλλάζει προορισμό, αποφεύγοντας τις τριγύρω περιοχές.
Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.