Τελευταία νέα
ΑρχικήΠάλι στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο Century

Πάλι στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο Century

Για δεύτερη φορά το κρουαζιερόπλοιο Century επισκέφθηκε τον Πειραιά και φιλοξένησε για λίγες μέρες εκπροσώπους των μεγαλύτερων πολυεθνικών εταιριών που εδρεύουν στην Αττική. Το κρουαζιερόπλοιο αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την […]

Για δεύτερη φορά το κρουαζιερόπλοιο Century επισκέφθηκε τον Πειραιά και φιλοξένησε για λίγες μέρες εκπροσώπους των μεγαλύτερων πολυεθνικών εταιριών που εδρεύουν στην Αττική. Το κρουαζιερόπλοιο αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Navigator.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του πλοίου και έπειτα να πάρουν μια γεύση από τα εξαιρετικά εδέσματα που δημιούργησαν οι σεφ του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου. Το γεύμα παρέθεσαν προς τιμήν τους ο κ. Τάσος Στυλιανόπουλος, πρόεδρος της Navigator, και ο κ. Θοδωρής Πιτσινέλης, διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν εκπρόσωποι των εταιριών, Allianz, Eurobank, ABB, Nationale Nederlanden, και Alico. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία με το κρουαζιερόπλοιο ώστε τα στελέχη των εταιριών να είναι σε θέση να διαμορφώσουν προσωπική άποψη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο και να το συμπεριλάβουν στα ταξίδια κινήτρων των εταιριών τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024